IHAN PIMEETÄ tulee taas!

Bistro Sinnessä on keskiviikko-iltaisin IHAN PIMEETÄ

Ihan pimeinä iltoina Bistro Sinnessä on tarjolla kolmen ruokalajin yllätysmenu, joka nautitaan pimeässä ravintolasalissa pelkässä kynttilän valossa. Pimeässä ruokailu vahvistaa makuaistimusta ja on täysin omanlaisensa elämys. Ihan pimeetä illasta tekee myös se, että yllätyksellisestä ruokailusta asiakas saa maksaa mitä jaksaa – menulle ei ole määritelty hintaa!

Suomen juhlavuoden kunniaksi Sinnen pimeissä illoissa perehdytään syvemmin rakkaan kotimaamme ruokakulttuuriin. Joka viikko ”matkustamme” eri puolille Suomea, tutustuen maakuntiemme sielunmaisemaan ja paikallisiin perinneruokiin – Sinnen omalla tyylillä tottakai.

IHAN PIMEETÄ alkaa keskiviikkona 25.10.2017 ja jatkuu siitä joka keskiviikko marraskuun loppuun asti. Tämän vuoden pimeät illat huipentuvat 6.12.2017 järjestettävään itsenäisyyspäivän juhlaillalliseen jolloin tarjoilemme 5 ruokalajin mittaisen IHAN PIMEETÄ makumatkan tutustuen suomalaisen gastronomian historiaan.

Tervetuloa!

Ilmoitattehan etukäteen, mikäli teillä on allergioita tai noudatatte jotain erikoisruokavaliota, jotta osaamme varautua ja luoda teille mahdollisimman hyvän ja ehjän illalliskokemuksen. Pyydämme huomioimaan, että Pimeiden iltojen kokeellisen ja yllätyksellisen luonteen takia erikoisruokavalioihin muokatut annokset eivät välttämättä muistuta alkuperäisiä annoksia eikä olennaisia raaka-aineita voi aina korvata millään.

Varaa pöytä