Show+Dinner=Pikkujoulut Bistro Sinnessä!

Pikkujoulut suunnitteilla ja ohjelma puuttuu? Meillä on Teille pikkujouluajan hulluttelua uusilla mausteilla.
Tule yksin, kaksin tai sadan kanssa!

Show&Dinner iltamme sisältää neljän ruokalajin menun:

Savustettua ankanrintaa, punajuurta ja kirsikkaa
***
Pitkään haudutettua karitsan entrecoteä,
maa-artisokkaa ja tryffelikastiketta
***
Kotimaista artesaanijuustoa ja mustikkaa
***
Juustokakkua, lakkaa ja jugurttisorbettia

Ohjelmista on valittavissa 5 eri iltavaihtoehtoa:

10.11. Elvis show by Aron
A little less conversation, a little more action! Nyt siis kaikki Elvikset liikkeelle ja lanteet heilumaan! Parhaan Elvis-asun palkitsemme kahdella viiden ruokalajin lahjakortilla.

16.11. (LOPPUUNMYYTY) ja 14.12. Kajahtaneet joulun kellot by Jussi Lampi ja Juha Laitila
Unohda kuntosalitreeni ja tule laittamaan vatsalihakset tikkiin naurun voimin! Kyseessä on nimittäin Isojen Miesten nauruhermoja kutkutteleva show, jossa hulvattomat näyttelijät Jussi Lampi sekä Juha Laitila taikovat joulumieltä huumorimusiikille sekä musiikkia huumorilla.

23.11. ja 30.11. Tessa Virta Duo ja ”Laulavat tarjoilijat”
Tule kokemaan ikimuistettava ilta Bistro Sinnen syksyn Show & Dinner iltoihin ja nauttimaan hyvästä ruoasta ja musiikkiohjelmasta. Ruokailun lomassa seurueesi yllättävät ”Laulavat Tarjoilijat” ja Tessa Virran ”katusoittajien” esittämät upeat aariat ja klassikkosävelmät. Huippuesiintyjät; sopraano Hanna Kronqvist ja tenori Pekka Kuivalainen tarjoavat viihdyttävän ja tyylikkään musiikkiesityksen rennolla ja hauskalla tavalla.

Paketin hinta on illasta riippumatta 79€ / hlö, lisää varaukseen myös helapaketti- all inclusive viinimenu 59€/hlö. Helapaketti sisältää alkushampanjan, suositusviinit ja kahvin & avecin.

Ilta alkaa klo 18:00 ja päättyy noin klo 22:00. Sitovat varaukset ottaa vastaan myyntipalvelumme osoitteessa myynti@nordicravintolat.fi. Huom! Paikkoja on rajoitetusti, joten nopeus on valttia!