Sukula&Sinne

Jyrki Sukula on pitkän linjan ravintola-alan ammattilainen. Olet nähnyt luultavasti nähnyt hänet television ruoka-aiheisissa ohjelmissa tai törmännyt ohjelmien pohjalta kirjoitettuihin reseptikirjoihin. Sukulalla on myös oma viinitila Piemontessa.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä nauttimaan Sukulan ja ravintoloihtija Kai Kallion yhteistyössä suunnittelemasta menusta Bistro Sinnessä 8.6.-23.6.2018. Menu on koottu alkukesän herkullisimmista ruoka-aineista ja sisältää neljä toisensa yhdistävää ruokalajia. Menun yhteydessä pääset nauttimaan myös Sukulan viinitilan viinejä

Sukula & Sinne

Antipasti: Salame Sbriciolona, Nduja-salami, oliivi, testun occelli al barolo, leipä

***
Risotto, tuoretta parsaa ja herneitä sekä kampasimpukkaa

***
Paahdettua kevätkananpoikaa, perunacnocchit, varhaiskaalia ja pähkinävoikastike

***
Haudutettua raparperia, pistaasikakkua ja jugurttiserbettiä

49€/hlö

Varaathan pian pöydän joko myyntipalvelustamme myynti@nordicravintolat.fi, puh. 0103228140 tai suoraan täältä