Sinnen Brunssi – Kevättä kohti!

Sinnen Brunssi kulkee nyt kevättä kohti joka sunnuntai klo 12.-17.00, viimeiset tilaukset klo 15.30 mennessä. Menu on voimassa ajalla 25.3-20.5.2018.

Hinnoittelua on myös muokattu lähestyvän kevään kunniaksi:

Aikuiset 29 €

Lapset 9-12 vuotta 15 €

Lapset 4-8 vuotta 10 €

Alle 4-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi.

Lapsille saatavilla myös Lasten Sinne Burger & ranskalaiset 14 €

 

Noutopöydästä

Raikkaita vihersalaatteja ja herukka vinegrettiä(L,G)                                                                                                                                                                                                         Ruusulla maustettuja punajuuria ja vadelmaa(L,G)                                                                                                                                                                                                              Grillattua kanaa, kukkakaalia ja parmesaania(L,G)                                                                                                                                                                                                              Mintulla maustettuja herneitä(L,G)                                                                                                                                                                                                                                Parsasalaattia, pinjansiemeniä ja fetajuustoa(L)                                                                                                                                                                                                              Marinoituja perunoita ja mätiä(L,G)                                                                                                                                                                                                                                         Lajitelma sillejä ja silakoita(L,G)                                                                                                                                                                                                                                Kylmäsavustettua lohta ja koivukurkkuja(L,G)                                                                                                                                                                                                        Savustettua kalkkunaa ja raparperia(L,G)                                                                                                                                                                                                                        Tillillä maustettuja keitinperunoita(L,G)

Pöytään tarjoiltuna

Parsaa ja hollandaise-kastiketta(L,G)

Jälkiruoka pöytään tarjoiltuna

Pannacotta, haudutettua raparperia ja valkosuklaata(L,G)