Sinnen kesä 2017

Kesän alkaessa on taas aika päivittää myös aukioloajat. Maanantaista 5.6. alkaen olemme avoinna joka päivä! Maanantaista lauantaihin tarjolla á la carte ja sunnuntaisin herkullinen brunssi. Terassimme on avoinna säävarauksella.

Ma-pe klo 11.00 – 16.00 tarjolla on myös Suvisoitto-kesämenu:
3 ruokalajia 39 € (norm. 49 €)!
Tervetuloa kesäisten makujen äärelle!

Suvisoitto-kesämenu

Tomaattigazpachoa, brie-moussea ja villiyrttejä
***
Kevyesti savustettua lohta, varhaisperunoita ja ruskistettua voita
tai
Grillattua vasikan entrecotea, aiolia ja parsaa
***
Herukanlehdillä maustettu crème brûlée

39 €

 

Kesäkauden 5.6. – 13.8.2017 aukioloajat

Maanantai – Perjantai: 11.00 – 22.00 (keittiö sulkee klo 21.00)
Lauantai: 12.00 – 22.00 (keittiö sulkee klo 21.00)
Sunnuntai: 12.00 – 17.00 brunssi (keittiö sulkee klo 15.30)

 

Varaa pöytä

 

Finnvitsit valtaavat Taidetehtaan 9.-12.8. ja 16.-19.8.

Naurettavan hyvä show & dinner –menu tarjoillaan Sinnessä näytöspäivinä. Show & dinner -lipun hinta on 59,50 €. Hinta sisältää näytöksen Taidetehtaan lämpiössä (kesto väliajan kanssa noin 2 h) sekä 3 ruokalajin menun Sinnessä.

Edellytämme pöytävarausta. Pöytävaraukset: myynti@nordicravintolat.fi tai puhelimitse 010 322 8140. Mainitse varauksen yhteydessä, että kyseessä on Finnvitsit-menu. Show & dinner -lipputyyppi ostettava viimeistään 24 h ennen esitystä.

Tutustu Finnvitseihin ja show & dinner -menuun

 

Sinnen kesään kuuluvat myös SMAKU Taste of Porvoo sekä FLOW Festival!

Viime vuonna huippusuosion saanut ruokajuhla SMAKU Taste of Porvoo saa jatkoa!
Varaa kalenteristasi jo nyt lauantai 26.8, jolloin Smaku huipentuu yhteiseen ruokajuhlaan Kulttuuritalo Grandissa.

Smakussa on mahdollisuus maistella huippuravintoloiden maisteluannoksia edulliseen 5 euron hintaan. Jokainen mukana oleva ravintola toteuttaa Smakua varten maisteluversion vähintään yhdestä lämpimästä tai kylmästä alku-, pää- tai jälkiruoka-annoksesta.

Maisteluannokset ovat tarjolla ravintoloissa 14.8. alkaen ja yleisö voi äänestää omia suosikkiannoksiaan. Smakun aikana käydään myös leikkimielinen kilpailu parhaasta annoksesta: Yleisöäänestyksen tulosten ja asiantuntijaraadin valintojen perusteella valitaan Porvoon Makuaarre 2017, joka julkistetaan Smakun päätteeksi. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan palkinnoksi 2 hengen illallisia osallistujaravintoloissa.

Smaku huipentuu yhteiseen ruokajuhlaan Moon River Porvoo -kaupunkitapahtuman yhteydessä lauantaina 26.8. Kulttuuritalo Grandissa, missä kaikki ravintolat maistattavat parhaimpia maisteluannoksiaan samassa paikassa.

***

Olemme mukana myös FLOW Festivaaleilla toista vuotta peräkkäin!

Tarjoilemme tänä vuonna festarikansan iloksi funktionaalista fastfoodia. Menussamme vilahtelee niin pakurikääpä, villivihannekset kuin muutkin sesongin huippuraaka-aineet. Yhdistelemme meille tunnusomaisia makuja terveysvaikutteisiin raaka-aineisiin ja loihdimme elämyksen joka johdattaa todelliseen juhlatunnelmaan.

Nähdään Flow:ssa!