Open positions!

Nordic Ravintolat Oy etsii työntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen sekä sesonkiavuksi! Töitä on tarjolla niin salin kuin keittiön puolella, lounas- ja tapahtumaravintolassa, á la carte -ravintolassa sekä catering-puolella. Työkielinä meillä on suomi sekä englanti.

Haussa on:

  • Vuoromestari lounas-/tapahtumaravintola Fabrikeniin (vakituinen työsuhde)
  • Keittiömestari kesäravintolaan (mahdollisuus jatkoon myös kesäkauden jälkeen)
  • Kokkeja vakituiseen työsuhteeseen sekä kesäsesonkiin
  • Tarjoilijoita kesäsesonkiin (lounas, a la carte, tapahtumat, catering)

Kokeilta toivomme alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta kokin tehtävistä, innokasta asennetta, joustavuutta ja paineensietokykyä. Hygieniapassi tarvitaan. Vuoromestarilla saisi lisäksi olla jo useamman vuoden kokemus lounasruuan valmistuksesta, mikäli osaamista löytyy cateringpuolelta, niin se on vain plussaa!

Tarjoilijoilta edellytämme hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä hygienia- ja anniskelupassia. Työ on vuorotyötä niin arkisin kuin viikonloppuisin.

Bistro Sinne on á la carte – ravintola, jonka kantavana ajatuksena on tarjoilla aitoa, puhdasta ja huolella valmistettua pohjoismaista ruokaa lähituottajien raaka-aineista.

Ravintola Fabrikenissa tarjoillaan arkipäivisin lounasta ja huolehditaan Taidetehtaan kokousvieraiden tarjoiluista. Iltaisin ja viikonloppuisin ravintola palvelee tapahtuma-asiakkaita väliaikatarjoiluiden ja yksityistilaisuuksien merkeissä. Fabrikenin ruokatyyli on sopiva sekoitus perinteisiä makuja ja modernia keittotaitoa. Täällä ei kuitenkaan lokeroihin tai tietyn maan keittiöön jämähdetä, vaan ruokalistalta voi löytyä niin perinteistä suomalaista kotiruokaa kuin makuja maailmalta.

Sinne Catering tuo porvoolaiset maut sinne, missä asiakas on! Toteutamme ammattitaidolla kaikenkokoisten tilaisuuksien ruokatarjoilun, oli kyseessä sitten intiimi koti-illallinen, häät, syntymäpäivävastaanotto tai suuri yritystapahtuma. Sinne Catering vastaa myös tilaus- ja kesäravintola Nybergs Varpetin ruokatuotteesta Porvoon saaristossa Vessöössä.