Rillette Hauhalan hanhesta, paistettua briossia ja viikunahilloa
Rillette på Hauhala gås med stekt brioche och fikonsylt Hauhala goose rillette with fried brioche and fig jam
*** Paistettu päivän kalasaalis, Pariisin perunoita, fenkolipyrettä ja sahramikastiketta
Dagens stekt fiskfångst med pommes parisienne, fänkålspuré och saffranssås Fried fish catch of the day with pommes parisienne, fennel purée and saffron sauce
*** Suklaamousse ja tonkapapupannacotta
Chokladmousse med tonka bön pannacotta Chocolate mousse with tonka bean pannacotta
MENU GREEN 52 €
(saatavilla myös vegaaninen menu/ även vegansk meny / available also vegan friendly menu)
Viinimenu / Vinmeny/ Wine menu 44€
Burrata-juustoa, kuivattua tomaattia ja basilikavaahtoa
Burrata ost med torkad tomat och basilikaskum Burrata cheese with dried tomato and basil foam
*** Punajuuririsotto, vuohenjuustoa ja saksanpähkinää
Rödbetsrisotto med getost och valnöt Beetroot risotto with goat´s cheese and walnut
*** Sitruunalla maustettu mantelikakku, salmiakkimarenkia ja vadelma-maitosuklaakreemiä
Mandel- och citronkaka med saltlakritsmaräng och hallon-smaksatt mjölkchokladkräm Almond- and lemon cake with salt liqorice meringue and raspberry-flavored milk chocolate cream
MENU SINNE 79 €
Viinimenu / Vinmeny/ Wine menu 63 €
Kevyesti savustettua nieriää, kukkakaalia ja tomaattivinegretteä
Lättrökt röding med blomkål och tomatvinägrett Smoked Arctic char with cauliflower and tomato vinaigrette *** Rillette Hauhalan hanhesta, paistettua briossia ja viikunahilloa
Rillette på Hauhala gås med stekt brioche och fikonsylt Hauhala goose rillette with fried brioche and fig jam
*** Punajuuririsotto, vuohenjuustoa ja saksanpähkinää
Rödbetsrisotto med getost och valnöt Beetroot risotto with goat´s cheese and walnut
*** Grillattua mustekalaa, savulohimoussea, paahdettua paprikaa ja sitruunavaahtoa Grillad bläckfisk med rökt laxmousse, rostad paprika och citronsskum Grilled octopus with smoked salmon mousse, roasted bell pepper and lemon foam
*** Vuohenjuustomoussea, persikkaa ja macadamiapähkinää
Getostsmousse med persika och macadamianöt Goat´s cheese mousse with peach and macadamia nut
*** Sitruunalla maustettu mantelikakku, salmiakkimarenkia ja vadelma-maitosuklaakreemiä Mandel- och citronkaka med saltlakritsmaräng och hallon-smaksatt mjölkchokladkräm Almond- and lemon cake with salt liqorice meringue and raspberry-flavored milk chocolate cream
Kevät koittaa ja niin myös kevään juhlapäivät! Mikä olisikaan parempi tilaisuus koota perhe tai ystävät yhteen hyvän ruuan äärelle! Tervetuloa nauttimaan perinteisistä Vappubrunsseista sekä Äitienpäiväbrunssista Sinneen: Vappubrunssit tiistaina 30.4. ja keskiviikkona 1.5. kolmessa kattauksessa: 11-13, 13.30 – 15.30 & 16-18 Äitienpäiväbrunssi sunnuntaina 12.5. kolmessa kattauksessa 11-13, 13.30 – 15.30 & 16-18 Tutustu menuihin SINNE GOES […]
Huhtikuussa herkutellaan hummerilla keskiviikosta lauantaihin! Saat itse valita haluamasi saksikäden hummerialtaasta, sekä kahdesta valmistusvaihtoehdosta: Grillattua hummeria, valkosipuli-persiljavoita, grillattua sitruunaa, raikkaita salaatteja ja vanilja-mustapippurivinegretti 67 € tai Hummeria Thermidor, rakuunalla ja konjakilla maustettua hummerikastiketta 67 € Hummerit myydään kokonaisina, mutta toki niitä voi jakaa seurueen kesken vaikkapa alkuruoaksi! Juomaksi suosittelemme: Champagne Besserat de Bellefon Bleu Brut […]
Nordic Ravintolat Oy etsii työntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen sekä sesonkiavuksi! Töitä on tarjolla niin salin kuin keittiön puolella, lounas- ja tapahtumaravintolassa, á la carte -ravintolassa sekä catering-puolella. Työkielinä meillä on suomi sekä englanti. Haussa on: Vuoromestari lounas-/tapahtumaravintola Fabrikeniin (vakituinen työsuhde) Keittiömestari kesäravintolaan (mahdollisuus jatkoon myös kesäkauden jälkeen) Kokkeja vakituiseen työsuhteeseen sekä kesäsesonkiin Tarjoilijoita kesäsesonkiin (lounas, a […]
Asiakkaamme saavat nyt mahdollisuuden syventyä viinin maailmaan uuden viiniklubimme ”Viiniparatiisin” myötä. Klubi tuo yhteen viinin ystävät ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia, maistella ja nauttia huippulaatuisia viinejä. Bistro Sinne on tunnettu korkealuokkaisesta ruuastaan ja laajasta viinivalikoimastaan. Nyt haluamme tarjota asiakkaillemme uudenlaisen mahdollisuuden tutustua viinien maailmaan. Viiniparatiisi tarjoaa jäsenilleen ainutlaatuisen tilaisuuden oppia viinien valmistuksesta, ominaisuuksista ja niiden […]
Tervetuloa Sinnen perinteiselle Isänpäivälounaalle! Tarjoilemme lounasta kolmessa kattauksessa: klo 11.00, 13.30 ja 16.00. Aikuiset 56 € Lapset 4-12 vuotta 28 € Lapset alle 4 vuotta ilmaiseksi ALKUPALAT NOUTOPÖYDÄSTÄ: Vihersalaattia ja passionvinegretteä (VEG, G) Jäävuorisalaattia ja shampanjavinegretteä (L,G) Paahdettua punajuurta, fetaa ja pinaattia (L,G) Caesarsalaattia, leipäkrutonkeja ja parmesaanijuustoa (L,G) Tervalla maustettuja silakoita (L,G) Sitruunalla maustettuja silakoita […]
Perjantaina 24.11. Black Friday -tarjouksena 6 ruokalajin Menu Sinne 59 € (norm. 79 €). Tarjous on voimassa ravintolassa klo 17 alkaen SEKÄ lahjakorttikaupassamme koko vuorokauden. Tässä kiva idea vaikka pukinkonttiin! Lisäksi ravintolassa perjantaina 24.11. klo 17 lähtien ruokailun yhteydessä pullo (75 cl) Alicanten huipputuottajan Sierra Salinas MO valko- tai punaviiniä hintaan 15 €. Tervetuloa! Black […]
Ennakko-ostajan etuna 3 ruokalajin lähiruokamenu kahdelle 65 € Tee pöytävaraus 4.-28.10.2023 väliselle ajalle ja maksa etukäteen varauksen yhteydessä, niin kaksi syö Syksyn sävelet -lähiruokamenun yhden hinnalla! Edellyttää pöytävarausta ja vahvistettua Stripe-maksua. Saatavilla vain varauskalenterin ja TableOnlinen kautta. Menu saatavilla 4.-28.10.2023 ke-pe 17.00 – 21.00 la 12.00 – 21.00 Syksyn sävelet -lähiruokamenu Samettista punajuurikeittoa, vatkattua vuolukermaa […]
Arvostettu ahvenanmaalainen keittiömestari Michael Björklund vierailee ravintolassamme inspiroivan makumatkan merkeissä! Tämä ainutlaatuinen tapahtuma tarjoaa herkuttelijoille tilaisuuden nauttia hienostuneesta ruoasta, joka yhdistää paikallisia makuja ja kansainvälistä osaamista. Vierailun aikana tarjoillaan herkullinen 5 ruokalajin illallismenu, joka on suunniteltu Michael Björklundin ainutlaatuisen näkemyksen pohjalta. Micke on paikalla ravintolassamme to-pe 28.-29.9. ja menu on saatavilla myös la 30.9. Menu […]
Sinne on mukana Smakussa! Smaku-tapahtumien ideana on kertoa maisteluannoksin, miltä paikalliset ravintolat maistuvat. Smakun aikana kaupungin makumaailmaan pääsee tutustumaan pikkurahalla, sillä annokset maksavat vain 5-7 euroa. Smakussa on mukana ainoastaan yrittäjävetoisia ravintoloita ja kahviloita. Smaku Porvoo järjestetään 21.8-2.9.2023. Sinnessä Smaku-annoksia on saatavilla ke-pe klo 17-21 ja la klo 12-21. Huom! Suuren kysynnän vuoksi, otamme smakuilijat […]
KAUPUNGIN MUKAVIN TYÖPAIKKA etsii täydennystä energiseen ja iloiseen asiakaspalvelutiimiimme! Onko asiakaspalvelu ja vieraistamme huolehtiminen sinulle sydämen asia? Olet tehokas, määrätietoinen tiimityöskentelijä ja hyvä ruoka ja juoma ovat sinulle intohimo? Me sytymme lähi- ja villiruoasta sekä ruuan ja juoman yhdistämisestä. Inspiroidumme sesongeista ja tähtäämme aina huippulaatuun niin keittiössä kuin salissa. Uusilta tulijoilta edellytämme samaa otetta työskentelyyn. […]
Heinä- ja elokuu ovat monille suomalaisille kesän kohokohta, kun rapukausi on alkanut. Tämä tarkoittaa, että on aika laulaa snapsilauluja ja nauttia herkullisimmista kotimaisista ravuista. Virallisesti lakiin perustuva ravustuskausi alkaa 21. heinäkuuta ja kestää lokakuun loppuun. Sinnessä voit viettää rapujuhlia joko pienen seurueen tai isomman porukan kesken. Tarjoamme heinä-syyskuussa tilauksesta suomalaisia täplärapuja päivän hintaan, joiden seuraksi […]
Olemme koonneet alle kaikki mukavat tapahtumat ja erikoiskampanjat, joita järjestämme kesän aikana. Tervetuloa Porvooseen! Kesäaukiolot 25.6. – 13.8. Maanantaisin suljettu Tiistai-Perjantai a la carte klo 14-22 Lauantaisin a la carte klo 12-22 Sunnuntaisin suljettu Sinne goes Skärgård! Heinäkuussa perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin katamme saaristolaispöydän Nybergs Varpetiin, joka sijaitsee Porvoon saaristossa, Vessöössä. Nybergs Varpet tarjoaa vaikuttavia elämyksiä kauneimman […]
Heinäkuussa perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin katamme saaristolaispöydän Nybergs Varpetiin, joka sijaitsee Porvoon saaristossa, Vessöössä. Nybergs Varpet tarjoaa vaikuttavia elämyksiä kauneimman saaristoluonnon helmassa. Kolmeen suuntaan aukeava avoin merinäköala tuo luonnon lähelle ja rentouttaa mielen. Pe, La, Su 7.-30.7.2023 Kattaukset klo. 12.00 ja 15.00 Sen seitsemän sortin saaristolaisnoutopöytä 39 €/hlö Esko-Papan lämminsavustettua lohta (L,G) Tandoorimaustettua lohta ja […]
SHOW & DINNER LIPUT! Kesäteatterinäytökset Taidetehtaan lämpiössä ti 1.8. / ke 2.8./ to 3.8. / pe 4.8. / la 5.8. / su 6.8. / ma 7.8. / ti 8.8. / ke 9.8. Arkisin klo 19, la klo 15 ja klo 19, su klo 15 Bistro Sinne Show & Dinner 86 €/hlö sis. 3 ruokalajin menun […]
Varmista paikkasi kevään juhlaherkutteluihin! Tarjoilemme kevään juhlapäivinä perinteiseen tapaan brunssia seuraavasti: Su 30.4. Vappubrunssi klo 12-17 (viimeiset asiakkaat otamme vastaan klo 14) Ma 1.5. Vappubrunssi kolmessa kattauksessa: klo 11.00, 13.30 ja 16.00 Su 14.5. Äitienpäiväbrunssi kolmessa kattauksessa: klo 11.00, 13.30 ja 16.00 Tutustu menuihin ja varaa pöytä
Tarjoilemme pääsiäisbrunssia Sinnessä la 8.4. ja su 9.4. Kattaukset klo 12.00 ja 14.30. Aikuiset 44 € / Bellinin kanssa 49 € Lapset 1 € / ikävuosi 11 vuoteen saakka. Lapsille saatavilla myös lasten Sinne Burger & ranskalaiset 9 € PÄÄSIÄISBRUNSSIMENU Sinnen Bellini / Virgin Bellini 5 € Raparperimehua, kuohuviiniä tai alkoholiton kuohuviini Noutopöydästä: Raikkaita vihersalaatteja […]
Kaukokaipuu kävi kestämättömäksi ja niinpä kevätauringon lämmittäessä ja lumia sulattaessa lähdemme makumatkalle: Ruokalistallamme 15.3. – 16.4. ovat mukana ravintoloitsijamme suosikkiherkut Espanjasta. Kuukauden kuluessa järjestämme myös teemaan sopivaa ohjelmaa: Espanja-brunssit sunnuntaisin klo 12-15 Flamenco-ilta perjantaina 31.3. klo 18.30 Espanja-viikkojen aikana meillä on kokeilussa myös yhteispöytä, jossa voi istua yhdessä itselle tuntemattomien ravintolavieraiden kanssa. Voit varata paikan […]
Helmikuussa Sinnen sunnuntaibrunssilla syödään Marsalkka Mannerheimin tapaan! Marsalkka oli kulinaristi, jonka suosikkiruokiin kuului muun muassa vorschmack. Tarinan mukaan Marsalkka Mannerheim toi ruuan Suomeen ihastuttuaan silli-lihamuhennoksen makuun palvellessaan Varsovassa. Mannerheim tarjosi reseptiä hotelli Kämpin ravintolaan, mutta siellä ruoasta ei innostuttu. Mannerheim vei ideansa ravintola Savoyhin, jonka suosikkiannoksiin vorschmack kuuluu vielä tänäkin päivänä. Tietysti vorschmack […]
Etsimme ammattitaitoista keittiömestaria kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Keittiömestari vastaa ruokatuotteen suunnittelusta, toteutuksesta sekä esille laitosta ravintolan liikeidean mukaisesti. Voisitko se olla sinä, tai tunnetko juuri oikean tyypin tehtävään? Keittiömestari, Bistro Sinne Porvoo, Edellytämme hakijalta kykyä työskennellä itsenäisesti ja taitoa kehittää ravintolatoimintaa. Odotamme keittiömestarilta esimerkillistä johtamista, ja taitoa pitää hyvää huolta tiimistään. Arvostamme suunnitelmallisuutta, korkeaa ammattitaitoa sekä aikaisempaa […]
Vuosi 2023 potkaistaan Sinnessä käyntiin Blinibrunsseilla. Blinibrunssit ovat Sinnessä tarjolla sunnuntaisin 8.1. – 29.1.2023 klo 12.00 – 17.00 (viimeiset asiakkaat otamme vastaan klo 15.00). Aikuiset 42 € Lapset 4-11 vuotta 19€ Lapset alle 4 vuotta veloituksetta NOUTOPÖYDÄSTÄ Raikkaita vihersalaatteja ja tryffelivinaigrettea (L,G) Uunissa paahdettua porkkanaa, fetaa ja mäkimeiramia (L,G) Marinoitua punajuurta, auringonkukansiemeniä ja versoja (L,G) […]
Rauhallista joulunaikaa ja onnellista uutta vuotta 2023! Hiljennymme joulun ja uuden vuoden viettoon 23.12. lounaan jälkeen. Ravintolamme on suljettu 24.12.2022 – 3.1.2023. Tammikuussa palvelemme seuraavasti: Ma-Ti suljettu Ke-Pe avoinna klo 17-22 (a la carte) La avoinna klo 12-22 (a la carte) Su avoinna klo 12-17 (blinibrunssi, viimeiset varaukset klo 15) Huom! Loppiaisena pe 6.1. ravintolamme […]
Smaku-tapahtumien ideana on kertoa maisteluannoksin, miltä paikalliset ravintolat maistuvat. Smakun aikana kaupungin makumaailmaan pääsee tutustumaan pikkurahalla, sillä annokset maksavat vain 5-7 euroa. Smakussa on mukana ainoastaan yrittäjävetoisia ravintoloita ja kahviloita. Smaku Porvoo järjestetään 22.8-3.9.2022 sekä Smakun Päätapahtuma taas vihdoin Taidetehtaalla Avantisalissa 3.9.2022! Luvassa hyvää ruokaa, juomaa sekä hyvää fiilistä! Samaan aikaan Smakun kanssa Taidetehtaalla Food […]
Hei me rekrytään! Etsimme täydennystä energiseen salitiimiimme. Nyt haussa on kaksi tarjoilijaa vakituiseen työsuhteeseen. Onko asiakaspalvelu sinulle luontaista? Olet tehokas, määrätietoinen tiimityöskentelijä ja innostut hyvästä ruoasta ja juomasta? Me sytymme lähi- ja villiruoasta sekä ruuan ja juoman yhdistämisestä. Inspiroidumme sesongeista ja tähtäämme aina huippulaatuun. Uusilta tulijoilta edellytämme samaa, sekä voimassa olevaa salmonellatodistusta, hygieniapassia ja anniskelupassia. […]
Lomalla elokuussa tai muuten vaan tekemistä vailla? Check this out! Juhlarevyy on vauhdikas ja iloinen sekamelska Porvoon loistokasta historiaa ja etenkin värikästä nykyaikaa tv:n realitysarjoineen. Musiikkia, laulua ja naurua, humoristista runoutta ja sketsiviihdettä, imitaatiota ja dragtaidetta. ESITYSAJAT JA PÄÄSYLIPUT: 29,50 e / 27,50 e palvelumaksuineen Lipunmyynti: www.taidetehdas.fi, www.lippu.fi, R-kioskit ja tuntia ennen esityksen alkua ovelta. […]
Keskikesä tekee tuloaan ja päätimme hieman muuttaa aukioloaikojamme. Sunnuntai brunssimme jää kesätauolle. Tulethan siis vielä 20.6 su maistelemaan herkkuja. Juhannuksena olemme auki vain juhannusaattona klo 17.00-22.00. Juhannuspäivän olemme kiinni ja myös sunnuntain. Juhannuksen jälkeen olemme auki seuraavasti: Ma-pe klo 14.00-22.00 La klo 14.00-23.00 Su olemme kiinni.
Arvoisat asiakkaat, Olemme toistaiseksi auki vain lauantaisin (A la carte 12:00-19:00) ja sunnuntaisin (brunssi 12:00-17:00) Pakkasta pakoon 2-1 hinnalla ostaneet ja pöytävarauksen tehneet voivat käyttää menunsa toukokuun aikana, jonka jälkeen maksettu summa käy kesänaikana normaaleihin ravintolapalveluihin. Informoimme lähiaikoina muista toimenpiteistä ja aukioloajoista, kunhan saamme lisätietoa miten ravintoloita voidaan avata enemmän. Ravintola Fabriken tarjoilee lounasta ma-pe […]
27.8.2020 vietetään toista kertaa John Nurmisen säätiön vuonna 2019 lanseeraamaaa Itämeripäivää. Tästä eteenpäin tavoitteena on viettää joka elokuun viimeisenä torstaina Itämeripäivää ja samalla nostaa esille tärkeitä merellisiä aiheita ja innostaa tekemään konkreettisia tekoja Itämeren hyväksi. Tiesitkö, että Itämeri on yksi maailman herkimmistä ja saastuneimmista meristä ja suurinta syypäätä voimme katsoa, kun seisomme peilin edessä? Onneksi […]
Haluamme tarjota asiakkaillemme vastuullisesti pyydettyä kalaa sekä tukea pienyrittäjiä. Nämä kaksi olemme yhdistäneet mm. tekemällä yhteystyötä Piipanojan kanssa. Piipanoja on vuonna 1990 toimintansa aloittanut pieni kalasavustamo Nauvosta. Nauvo on erittäin viehättävä ja eloisa noin 1500 asukkaan saaristoyhteisö, jossa suosittelemme lämpimästi käymään. Varsinkin nyt, kun matkailua Suomen rajojen ulkopuolelle ei suositella. Matka Porvoosta Nauvoon kestää n. […]
Olemme ravintoloihtijamme kanssa aloittaneet yhteisen uuden tavan. Harjoittelemme juoksemista tähtäimessämme viinimaraton Ranskassa vuonna 2021. Yhteisen harjoittelumme tuloksena istumatyöläinen eli allekirjoittanut innostui juoksemaan myös vapaa-ajallaan. Juoksemista on nyt tehty satunnaisen epäsäännöllisesti heti tämän korona-kevään alettua. Matka kohti maratonia alkoi kevyestä kävelystä ja nyt olen päässyt siihen pisteeseen, että eilen juosta kipitin kuin varsa laitumella kymmenen kilometriä. […]
Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Huolehdimme siitä, että paluu arkeen tapahtuu mahdollisimman turvallisesti jatartuntariskit minimoiden. 1. Tulethan vain terveenä ravintolaamme 2. Olemme järjestäneet pöydät niin, että tarvittava turvaväli ravintolassamme onnistuu. Olemme myös vähentäneet asiakaspaikkoja. Suurin sallittu asiakasmäärä ravintolassamme on 50 asiakasta. Pidäthän […]
Bistro Sinne avaa ovensa 2.6.2020 täysin uudistuneena. Porvoon Taidetehtaalla sijaitsevalle ravintolalle on myönnetty yhteispohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki. Samassa yhteydessä ravintolassa on tehty merkittäviä muutoksia sisustuksessa, jotta Covid-19 poikkeustilan vaatimukset saadaan täytettyä. Sohvakalusteita on purettu, pöytävälejä harvennettu ja asiakaspaikkoja vähennetty viranomaisvaatimusten mukaisesti. ”Jatkossa ruokamanifestimme on ympäristövastuullisuus ja kestävä kehitys. Haluamme ottaa vahvasti kantaa ympäristönmuutokseen ja pyrkiä omalla […]