Marraskuussa juhlitaan isää!

Marraskuussa on isänpäivä ja me Sinnessä haluamme tarjota isille ja isänmielisille sekä toki heidän läheisilleen tänä vuonna kattavan valikoiman eri menuvaihtoehtoja:

SINNE ISÄNPÄIVÄBRUNSSI RAVINTOLA FABRIKENISSA:

Mätimoussea ja marinoitua punasipulia
Silakka- ja sillilajitelma
Graavattua lohta, marinoitua fenkolia ja sinappikastiketta
Lämminsavulohi-perunasalaattia
Katkarapuja Skagen
Ilmakuivattua possua ja hunajamelonia
Caesar-salaatti, grillattua kanaa ja parmesaania
Uunikuivattuja tomaatteja, mozzarella-juustoa ja basilikaa
Raikasta vihersalaattia ja mustapippuri-vaniljavinaigrettea
Tillivoilla maustettuja perunoita
Leipävalikoima
***
Uunissa paahdettua taimenta, sitruunalla maustettua perunaa ja hollandaisekastiketta
tai
36h haudutettua porsaanniskaa, perunapyreetä ja ryytisinappikastiketta
tai
Punajuuririsottoa ja Västerbotten-juustoa
***
Juustokakkua ja vadelmakastiketta

55€ / hlö
lapset alle 12v. -50%

Kattaukset ravintola Fabrikenissa klo 12:00 ja klo 15:00

Varaukset: myynti@nordicravintolat.fi tai puhelimitse ma-pe klo 9:00-16:00 numerosta 050 575 99 54


SINNEN ISÄNPÄIVÄLOUNAS BISTRO SINNESSÄ

MENU PORVOO
Samettista maa-artisokkakeittoa, raastettua macadamia-pähkinää ja hauenmätiä
Viinisuositus: Marimar Torres, La Masia Chardonnay, Russian River Valley, Kalifornia, Yhdysvallat
***
Kevyesti savustettua kotimaista taimenta Eurajoelta, kurkkua ja piparjuurta
Viinisuositus: Rincrocca Di Jesi Riserva 2015, La Staffa, Marche, Italia
tai
Tinjamipaistettua villiporonfileetä Sallasta, puolukkaa ja lakritsia
Viinisuositus: Jean-Baptiste Adam, Les Natures Pinot Noir, Alsace, Ranska
***
Porkkanakakkua, tuorejuustoserbettiä ja marinoituja lakkoja
Viinisuositus: Cleves Sauternes, Ranska

59€ / hlö
Viinipaketti 39€/ hlö

MENU GREEN

Samettista maa-artisokkakeittoa ja raastettua macadamia-pähkinää
Viinisuosistus: Marimar Torres, La Masia Chardonnay, Russian River Valley, Kalifornia, YHDYSVALLAT
***
Punajuuririsottoa, Västerbotten-juustoa ja lehtikaalia
Viinisuositus: Mayer Asia Cuvée, Mayer am Pfarrplatz, Wien, Itävalta
***
Porkkanakakkua, tuorejuustoserbettiä ja marinoituja lakkoja
Viinisuositus: Cleves Sauternes, Ranska

54 €/ hlö
Viinipaketti 39 € / hlö

MENU NATURE

Suolattua kuhaa Villikkalan järvestä, lohenmätiä ja mäntyä
Viinisuositus: Cuvée 9 , Grans-Fassian, Mosel, Saksa
****
Viileäsavustettua Sallalaista poronpaistoa, selleriä ja grillattua tattikreemiä
Viinisuositus: Villa Ponciago Beaujolais-villages Grande Cuvéel Beaujolais AOC, Ranska
***
Beurre Montessa haudutettya kuningasrapua ja tuoretta tryffeliä
Viinisuositus: Sanserre Blanc 2017, Domaine Lucien Crochet, Loire, Ranska
***
Fasaania Wanantakaalta, ruusukaalia ja grillattua lintukermakastiketta
Viinisuositus: Francois Lurton, Château Des Erles Fitou, AOP Fitou, Ranska
***
Karpalojäädykettä, rosmariinimarenkia ja kinuskia
Viinisuositus: Ainoa Winery, Vaapukka, Hollola, Suomi
tai QUuinta De La Rosa LBV Port,Douro, P0rtugali

79 €/ hlö
Viinipaketti 59€ / hlö

Kattaukset Bistro Sinnessä klo 12:00 ja klo 15:00

Varaukset täältä


 SINNEN ISÄNPÄIVÄBRUNSSI TAKE AWAY

Mätimoussea ja marinoitua punasipulia (L,G)
Tervasilakkaa ja sinappisilliä (L,G)
Graavattua lohta ja marinoitua fenkolia (L,G)
Katkarapuja Skagen (L,G)
Ilmakuivattua possua ja hunajamelonia (L,G)
Caesar-salaatti, grillattua kanaa ja parmesaania (L)
Tillimarinoitua perunaa (L,G)
***
36h haudutettua porsaanniskaa, perunapyreetä ja ryytisinappikastiketta (L,G)
***
Suklaa-aprikoosileivos (L)

39 € / hlö

Tilaukset 5.11. mennessä täältä. Menu on noudettavissa ravintola Fabrikenista 7.11. klo 14:00-16:00