Porvoon kesäteatteri esittää: Suoraan sydämestä

SHOW & DINNER LIPUT!

Kesäteatterinäytökset Taidetehtaan lämpiössä ti 1.8. / ke 2.8./ to 3.8. / pe 4.8. / la 5.8. / su 6.8. / ma 7.8. / ti 8.8. / ke 9.8. Arkisin klo 19, la klo 15 ja klo 19, su klo 15

Bistro Sinne Show & Dinner 86 €/hlö sis. 3 ruokalajin menun ennen esitystä ja pääsylipun esitykseen. Dinner tarjoillaan Bistro Sinnessä 2,5 h ennen esityksen alkua (12:30 ja 16:30).

Show & Dinner tiedustelut, varaukset, tilaukset: 
info@porvoonkesateatteri.fi
Satu Laitila puh. 0400 787878.

Suoraan Sydämestä on kertomus rakkaudesta lauluun ja nauruun, elämästä viihteen Tähtitaivaalla.

Tarinassa todellinen ja kuviteltu, komiikka ja tragedia sekoittuvat, kun EDITH PIAF, ELVIS JA TAPIO HEINONEN kohtaavat PÄIVI MÄKISEN, JUHA LAITILAN ja AKI SAMULIN. Jokaiselle on oma hetkensä elämästä kerrottavanaan ja jokainen on viihteen kuninkaallinen, joka antaa suoraan sydämestään yleisölle parhaansa.

Edith, Pariisin ”pieni varpunen” on chanson-musiikin armoitettu esittäjä, jonka traagista elämää ja koskettavia lauluja Päivi Mäkinen tulkitsee suomeksi lämmöllä ja huumorilla. Elvis, rockin ja sydänten kuningas elää ikuisesti. Juha Laitilan Elvis on kulkenut hänen humoristisessa viihteessään jo kauan monen muun imitaatiohahmon ja -laulun rinnalla. Viva Las Vegas! Juhan elämäntarinan koomiset hahmot pyrkivät nytkin Elviksen varjosta mukaan juhliin.

Aki Samuli, Tangokuningas 2015 tuo Tapio Heinosen takaisin kotikaupunkiinsa ja hänen laulelmansa ihmisten sydämiin. Myös Akin elämään, omiin kappaleisiin ja tulkintoihin suurista tunteista ovat vaikuttaneet kohtalokkaat, elämää suuremmat tähdet. Mutta mitä tarinassamme tekee paikallinen sikatilallinen KISMET KYMÄLÄINEN, joka kutsuu itseään ”Possujen prinsessaksi”? Sekin selviää aikanaan.

Rooleissa: Aki Samuli, Päivi Mäkinen, Juha Laitila, Satu Laitila
Käsikirjoitus: Juha Laitila
Ohjaus: Päivi Mäkinen
Äänimaailma: Pete Peltola
Tuotanto: Satu Laitila, Fast Move Oy, puh. 0400 787878 info@porvoonkesateatteri.fi
Esitykset joka päivä ti 1.8. – ke 9.8.2023 Taidetehtaan Lämpiö, ENSI-ILTA 1.8.2023.