Rekrytointi: Bistro Sinne etsii keittiömestaria!

Etsimme ammattitaitoista keittiömestaria kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Keittiömestari vastaa ruokatuotteen suunnittelusta, toteutuksesta sekä esille laitosta ravintolan liikeidean mukaisesti. Voisitko se olla sinä, tai tunnetko juuri oikean tyypin tehtävään?

Keittiömestari, Bistro Sinne Porvoo, 

Edellytämme hakijalta kykyä työskennellä itsenäisesti ja taitoa kehittää ravintolatoimintaa. Odotamme keittiömestarilta esimerkillistä johtamista, ja taitoa pitää hyvää huolta tiimistään. Arvostamme suunnitelmallisuutta, korkeaa ammattitaitoa sekä aikaisempaa kokemusta Pohjoismaisesta A la Carte- ja bistroruoanvalmistuksesta. Lisäksi edellytämme keittiömestarilta ajokorttia. 

Bistro Sinne pyrkii vastuulliseen ravintolatoimintaan kaikilla sen osa-alueilla, joten odotamme keittiömestarilta löytyvän palavaa intohimoa vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen. Päivittäistä toimintaamme ohjaa yhteispohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoaan myös suurempien tilaisuuksien osalta, koska toimintamme käsittää myös Porvoon Taidetehtaalla tapahtuvat suuret yritys-, kongressi-, ja konserttitapahtumat. Keittiömestarina sinulla on myös mahdollisuus osallistua catering-palveluiden tuottamiseen.

Meillä kaikki olemassa oleva tieto on avointa ja mahdollistamme kehittymisen myös yritysjohtamisen, taloushallinnon ja henkilöstösuunnittelun osalta. Näin ollen annamme tulevaisuuden eväät vaikkapa oman ravintolan avaamisen kohdalla.

Tunnistitko itsesi? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ravintoloihtija Kai Kalliolle sähköpostitse osoitteeseen kai@bistrosinne.fi. Kirjoita aihekenttään: ”*Nimi* keittiömestari Sinne”.

 

Haku päättyy heti oikean henkilön löydyttyä.