Sinne x Michael Björklund 28.-30.9.2023

Arvostettu ahvenanmaalainen keittiömestari Michael Björklund vierailee ravintolassamme inspiroivan makumatkan merkeissä! Tämä ainutlaatuinen tapahtuma tarjoaa herkuttelijoille tilaisuuden nauttia hienostuneesta ruoasta, joka yhdistää paikallisia makuja ja kansainvälistä osaamista.

Vierailun aikana tarjoillaan herkullinen 5 ruokalajin illallismenu, joka on suunniteltu Michael Björklundin ainutlaatuisen näkemyksen pohjalta. Micke on paikalla ravintolassamme to-pe 28.-29.9. ja menu on saatavilla myös la 30.9.

Menu Micke 5 ruokalajia 79 €
Kermainen siikaceviche, marinoitua punasipulia, anopinlimppua ja sinappikastiketta*
**
Panko-friteerattua merirapua kruunutillikreemin ja grillattujen porkkanoiden kera
**
Hirvicarpaccio, pikkelöityjä kantarelleja, tryffelimajoneesia, puolukkavinaigrettea ja friteerattua artisokkaa
**
Sienillä ja Kastelholman juustolla täytettyjä possurullia, konfit-sieniä ja porsaanlihaa, yrttiemulsiota ja paahdetulla valkosipulilla maustettua perunamuusia*
**
Suklaabavaroise, jogurttisorbettia, murskattua suklaafondantia ja vadelmacurd*

*Annokset sisältyvät 3 ruokalajin lounasmenuun 49 €.

Lounas to-pe klo 11-14
Illallinen to-pe klo 17-21

Viinipaketti 5 ruokalajin menulle 49 €
Viinipaketti 3 ruokalajin menulle 29 €

Michael Björklundin menuihin sopivat viinipaketit on suunnitellut kumppanimme Vindirektin sommelier Elina. Viinejä on saatavilla Bistro Sinnestä lokakuun ajan, ja hyvin varustetuista Alkon myymälöistä sekä verkkokaupasta.

Huom! To-la 28.-30.9. ravintolamme oma a la carte lista tai menut eivät ole saatavilla, pl. Sinne Burger, Beyond Burger ja lasten Haaveilijan hamppari.

Lämpimästi tervetuloa!

Varaa pöytä