Smaku Porvoo 22.8-3.9.2022

Smaku-tapahtumien ideana on kertoa maisteluannoksin, miltä paikalliset ravintolat maistuvat. Smakun aikana kaupungin makumaailmaan pääsee tutustumaan pikkurahalla, sillä annokset maksavat vain 5-7 euroa. Smakussa on mukana ainoastaan yrittäjävetoisia ravintoloita ja kahviloita.

Smaku Porvoo järjestetään 22.8-3.9.2022 sekä Smakun Päätapahtuma taas vihdoin Taidetehtaalla Avantisalissa 3.9.2022! Luvassa hyvää ruokaa, juomaa sekä hyvää fiilistä! Samaan aikaan Smakun kanssa Taidetehtaalla Food Talks, jossa puheenvuoroja mistäpä muustakaan kuin ruuasta! Mukana keskustelemassa mm. Karita Tykkä, Kai Kallio, Robert Nemlander, Satu Silvo…ja livemusiikista vastaa karismaattinen porvoolainen FRANS!
Tervetuloa maistelemaan porvoolaisia makuja!
Bistro Sinnen Smaku-annokset 2022:
Kantarelli en cocotte, rosmariini-pekonilunta ja suolaheinää (G, L) 7 €
Ranskalaisen keittiön klassikko, joka kypsennetään kulhossa tai padassa. Meidän annoksemme sisältää täyteläisen kantarellimuhennoksen, luomukananmunaa, rosmariini-pekonipulveria ja suolaheinää.
Limettimarinoitua roskakalaa, avocadokreemiä ja paprikavaahtoa (G,L,M,KM) 7 €
Roskakalaako? Sellaista ei ole olemassa ja me näytämme kuinka särki, lahna, hauki tai norssi loihditaan salonkikelpoiseksi.
Artesaanivadelmajäätelöä ja salmiakkimarenkia “Baked Alaska” (L) 5 €
Itsekeräämistämme vadelmista tehty artesaanijäätelö, joka tarjoillaan uunijäätelön muodossa salmiakkimarengin ja kakkupohjan kanssa.

Lue lisää Smaku-tapahtumasta