Taidetehtaan lämpiöravintolatoiminta siirtyy Nordic Ravintolat Oy:lle

Nordic Ravintolat Oy ottaa vetovastuun Taidetehtaan lämpiöravintolasta ja tilauspohjaisesta tarjoilutoiminnasta. Uuden ravintolan nimi on Ravintola Sinne-Fabriken ja se avaa ovensa 1.2.2020.

Nordic Ravintolat Oy laajentaa toimintaa helmikuun alusta Bistro Sinnestä Taidetehtaan lämpiöravintolaan yhteisestä sopimuksesta Kanresta Oy:n ja Porvoo Event Factory Oy:n kanssa. Nordic Ravintolat laajensi muutoksen yhteydessä omistajapohjaa uudella osakkaalla, Share Tastes and Events Oy, jolla on vankka kokemus tapahtumien catering-toiminnasta.

”Lämpiöravintolan ja tilauspohjaisten tarjoiluiden profiili nousee muutoksen myötä, onhan Bistro Sinne yksi maamme maineikkaimmista ja parhaimmista ravintoloista, sanoo Event Factory Oy:n toimitusjohtaja Susanne Dahlqvist. Taidetehtaan ravintolapalveluiden keskittämisellä toiminnallinen ja taloudellinen yhtälö on järkevämmällä pohjalla”.

”Tämän muutoksen myötä voimme kehittää Taidetehtaalla ravintolapalveluita aivan uudella tavalla. Bistro Sinne jatkaa nykyisellä liikeidealla, joka pohjautuu Pohjoismaiseen lähiruokaan ja korkealaatuiseen palveluun. Fabriken keskittyy suurempien asiakasryhmien ravintolapalveluihin, lounastarjoiluun, väliaikatarjoiluun sekä kokouspalveluiden kehittämiseen. Ajatuksena on luoda Taidetehtaalle kokonaisuus, jossa pystytään palvelemaan entistä monipuolisemmin erilaisia asiakasryhmiä, toteaa Nordic Ravintolat Oy:n toimitusjohtaja Kai Kallio”.

Sinne Fabrikenilla ei ole vielä omia kotisivuja, mutta Facebookista löydät ravintolan nimellä Fabriken Porvoo. Varauksia voit tehdä sähköpostitse osoitteesta myynti@nordicravintolat. fi tai puhelinnumerosta +358 10 322 8142 (ma-pe klo 9.00-16.00)