Verksamheten för foajerestaurangen i Konstfabriken tas över av Nordic Ravintolat Oy

Nordic Ravintolat Ab tar över verksamheten för foajerestaurangen och cateringverksamheten i Konstfabriken. Den nya restaurangen, som öppnar 1.2.2020, heter Restaurang Sinne-Fabriken.

Nordic Ravintolat Ab, som driver Bistro Sinne, har i samarbete med Kanresta Ab och Porvoo Event Factory Ab avtalat om att överta verksamheten för foajerestaurangen och cateringverksamheten i Konstfabriken. Nordic Ravintolat Ab har i samband med utvidgningen verksamheten breddat sin aktieinnehavsbas. Share Tastes and Events Ab, som innehar en bred erfarenhet av cateringverksamhet av evenemang, är ny aktieägare i företaget.

”Profilen av Konstfabrikens restaurang- och cateringverksamhet får ett lyft. Bistro Sinne är ju en av de mest kända och uppskattade restaurangerna i vårt land, säger Porvoo Event Factory Ab.s vd Susanne Dahlqvist. Genom att koncentrera restaurangverksamheten till en aktör är resultatet av ekvationen för verksamhet och lönsamhet bättre än tidigare.”

” Förändringarna ger oss möjlighet att utveckla restaurangverksamheten i Konstfabriken på ett helt nytt sätt, konstaterar Nordic Ravintolat Oy:s vd Kai Kallio. Bistro Sinne bjuder såsom nu, även i framtiden, på nordisk närmat och högklassig betjäning. Fabriken kommer att betjäna, förutom stora evenemang, även enskilda gäster som lunchrestaurang, ansvara för mellantidserveringen, samtidigt som vi satsar på att utveckla utbudet för Konstfabrikens mötesgäster. Vårt mål ligger på att betjäna Konstfabrikens kunder bättre och mångsidigare än tidigare.”