Carpaccio kotimaisesta marmorihärästä, viiriäisen munaa ja Oulujärven muikunmätiä
Nötcarpaccio med vaktelägg och löjrom från Oulujärvi Beef carpaccio with quail egg and vendace roe from lake Oulujärvi
*** Paistettua kotimaista kalaa, tatti-perunapyreetä ja hiilivoikastiketta
Stekt inhemsk fisk, potatispuré med karljohansvamp och smörsås smaksatt med kol Fried domestic fish, potato purée with bolete and charcoal butter sauce
*** Klassinen Tarte tatin, kotimaista omenaa ja vaniljajäätelöä
Klassisk Tarte tatin med inhemskt äpple och vaniljglass Classic Tarte tatin with Finnish apple, and vanilla ice cream
MENU GREEN 54 €
(saatavilla vegaanisena / fås även vegansk / available also vegan friendly option)
Viinimenu / Vinmeny/ Wine menu 42 €
Kermaista myskikurpitsakeittoa, tofukreemiä ja luomuoliiviöljyä
Krämig pumpasoppa med tofukräm och ekologisk olivolja Creamy butternut squash soup with tofu créme and organic olive oil
*** Risotto kauden sienistä, pikkelöityjä sieniä ja Ahlbergin luomulehtikaalia
Säsongens svamprisotto med picklad svamp och ekologisk grönkål från Ahlberg gård Season´s mushroom risotto with pickled mushrooms and organic kale from Ahlberg´s garden
*** Maitosuklaamousse, lime-marinoituja vadelmia ja vadelmasorbettia
Mjölkchoklad mousse med lime-marinerade hallon och hallonsorbet Milk chocolate mousse with lime-marinated raspberries and raspberry sorbet
MENU SINNE 79 €
Viinimenu / Vinmeny/ Wine menu 59 €
Sitruunalla maustettua kotimaista silakkaa, purjoa ja perunaa
Citron smaksatt inhemsk strömmig med purjolök och potatis Lemon flavoured Baltic herring with leek and potato
*** Carpaccio kotimaisesta marmorihärästä, viiriäisen munaa ja Oulujärven muikunmätiä
Nötcarpaccio med vaktelägg och löjrom från Oulujärvi Beef carpaccio with quail egg and vendace roe from lake Oulujärvi
*** Pielisen savusärkeä ja täpläravuilla maustettua tomaattilientä
Smoked mört från Pielinen med tomat buljong smaksatt med signalkräftor Smoked roach from lake Pielinen with tomato consommé seasoned with signal crayfish
*** Sitrus-täytettyä viiriäistä, paahdettua luomupunajuurta, Calvadoskastiketta
Citrus-fylld vaktel med rostad ekologisk rödbeta och Calvadossås Quail filled with citrus and served with organic beetroot, and Calvados sauce
** Valikoima kotimaisia juustoja ja mustikkahilloa
Urval av inhemska ostar med blåbärssylt Selection of Finnish cheeses with blueberry jam
** Samettista lakkakeittoa, vaniljamoussea ja mantelikrokanttia
Hjortronsoppa med vaniljmousse och mandel krokant Cloudberry soup with vanilla mousse and almond croquant
Keskiviikkona ja torstaina 26.-27.4. illallisaikaan klo 17-21 jälkiruoka veloituksetta pääruoan oston yhteydessä! Tarjous voimassa myös lauantaina 29.4. lounasaikaan klo 12-15.