Läntinen Aleksanterinkatu 1, 06100
Porvoo, Finland
+358 10 3228 140
info@bistrosinne.fi
Viinimenu / Vinmeny/ Wine menu 42 €
Carpaccio kotimaisesta marmorihärästä, viiriäisen munaa ja Oulujärven muikunmätiä
Nötcarpaccio med vaktelägg och löjrom från Oulujärvi
Beef carpaccio with quail egg and vendace roe from lake Oulujärvi
***
Paistettua kotimaista kalaa, tatti-perunapyreetä ja hiilivoikastiketta
Stekt inhemsk fisk, potatispuré med karljohansvamp och smörsås smaksatt med kol
Fried domestic fish, potato purée with bolete and charcoal butter sauce
***
Klassinen Tarte tatin, kotimaista omenaa ja vaniljajäätelöä
Klassisk Tarte tatin med inhemskt äpple och vaniljglass
Classic Tarte tatin with Finnish apple, and vanilla ice cream
(saatavilla vegaanisena / fås även vegansk / available also vegan friendly option)
Viinimenu / Vinmeny/ Wine menu 42 €
Kermaista myskikurpitsakeittoa, tofukreemiä ja luomuoliiviöljyä
Krämig pumpasoppa med tofukräm och ekologisk olivolja
Creamy butternut squash soup with tofu créme and organic olive oil
***
Risotto kauden sienistä, pikkelöityjä sieniä ja Ahlbergin luomulehtikaalia
Säsongens svamprisotto med picklad svamp och ekologisk grönkål från Ahlberg gård
Season´s mushroom risotto with pickled mushrooms and organic kale from Ahlberg´s garden
***
Maitosuklaamousse, lime-marinoituja vadelmia ja vadelmasorbettia
Mjölkchoklad mousse med lime-marinerade hallon och hallonsorbet
Milk chocolate mousse with lime-marinated raspberries and raspberry sorbet
Viinimenu / Vinmeny/ Wine menu 59 €
Sitruunalla maustettua kotimaista silakkaa, purjoa ja perunaa
Citron smaksatt inhemsk strömmig med purjolök och potatis
Lemon flavoured Baltic herring with leek and potato
***
Carpaccio kotimaisesta marmorihärästä, viiriäisen munaa ja Oulujärven muikunmätiä
Nötcarpaccio med vaktelägg och löjrom från Oulujärvi
Beef carpaccio with quail egg and vendace roe from lake Oulujärvi
***
Pielisen savusärkeä ja täpläravuilla maustettua tomaattilientä
Smoked mört från Pielinen med tomat buljong smaksatt med signalkräftor
Smoked roach from lake Pielinen with tomato consommé seasoned with signal crayfish
***
Sitrus-täytettyä viiriäistä, paahdettua luomupunajuurta, Calvadoskastiketta
Citrus-fylld vaktel med rostad ekologisk rödbeta och Calvadossås
Quail filled with citrus and served with organic beetroot, and Calvados sauce
**
Valikoima kotimaisia juustoja ja mustikkahilloa
Urval av inhemska ostar med blåbärssylt
Selection of Finnish cheeses with blueberry jam
**
Samettista lakkakeittoa, vaniljamoussea ja mantelikrokanttia
Hjortronsoppa med vaniljmousse och mandel krokant
Cloudberry soup with vanilla mousse and almond croquant