Läntinen Aleksanterinkatu 1, 06100
Porvoo, Finland
+358 10 3228 140
info@bistrosinne.fi
Viinimenu / Vinmeny/ Wine menu 42 €
Sesongin parhaat perunat, herakastiketta ja kirjolohenmätiä
Säsongens bästa potatis med smörsås på vassle och regnbågslaxrom
The best potatoes of the season with whey sauce and rainbow trout roe
***
Grillattua parsaa, varhaiskaalia ja kuusenkerkkävoita
Grillad sparris, sommarkål och granskottsmör
Grilled asparagus, spring cabbage and spruce sprout butter
Valintanne mukaan lisäksi / enligt er val / according to your choice:
Paistettua paikallista kalaa tai kotimaista kananrintaa
Stekt lokal fisk eller inhemskt kycklingbröst
Fried local fish or Finnish chicken breast
***
Koivunlehdillä marinoituja mansikoita, ruusumarenkia ja vaniljajäätelöä
Björk marinerade jordgubbar, rosmaräng och vaniljglass
Strawberries marinated with birch, rose meringue and vanilla ice cream
Viinimenu / Vinmeny/ Wine menu 42 €
Muskotilla maustettua nokkoskeittoa ja vegaanista piparjuuri-jugurttia
Nässelsoppa smaksatt med muskotnöt och vegansk pepparrotsyoghurt
Nettle soup seasoned with nutmeg, and vegan horseradish yoghurt
**
Grillattua parsaa, Ahlbergin luomuversoja ja pinjansiemen-vinegretti
Grillad sparris, ekologiska skott från Ahlberg och pinjenötvinägrett
Grilled asparagus, organic sprouts from Ahlberg and pine nut vinaigrette
**
Koivunlehdillä marinoituja mansikoita ja vegaanista minttu-suklaajäätelöä
Björk marinerade jordgubbar och vegansk mynta och chokladglass
Strawberries marinated with birch, and vegan mint chocolate ice cream
Viinimenu / Vinmeny/ Wine menu 59 €
Savulohimoussea, perunaohukainen ja pikkelöityä tomaattia
Rökt laxmousse, potatispannkaka och picklad tomat
Smoked salmon mousse with potato pancake and pickled tomato
***
Tartar Bosgårdin Charolais-naudasta, piparjuurta ja graavattua keltuaista
Tartar av Bosgård Charolais nöt, pepparrot och gravad äggula
Tartar of Bosgård Charolais beef, horseradish and cured egg yolk
***
Sesongin parhaat perunat, herakastiketta ja kirjolohenmätiä
Säsongens bästa potatis med smörsås på vassle och regnbågslaxrom
The best potatoes of the season with whey sauce and rainbow trout roe
***
Ahvenanmaan karitsaa, keltasipulipyreetä ja kuusenkerkkäkastiketta
Lamm från Åland, gul lökpuré och granskott sås
Lamb from Åland Islands, onion purée and spruce sprout sauce
***
Kotimaista Brie-juustoa, raparperia ja hunajaa
Inhemsk Brieost, rabarber och honung
Finnish Brie cheese, rhubarb and honey
***
Laventelilla maustettu crème brûlée ja mansikkasorbettia
Lavendel crème brûlée och jordgubbssorbet
Lavender flavoured crème brûlée and strawberry sorbet