Let food be thy medicine

Great local food, only five minutes walk from Porvoo city center

Tervetuloa!

Ruokamanifestimme on ympäristövastuullisuus!

Bistro Sinnen toiminta pohjautuu kestävään kehitykseen ja kiertotalouteen. Haluamme ottaa vahvasti kantaa ympäristömuutokseen ja pyrkiä omalla toiminnallamme mahdollisimman järkevään luonnonvarojen hyödyntämiseen. Bistro Sinne on Joutsenmerkitty ravintola, joka ottaa kokonaisvaltaisesti huomioon tiukat ympäristövaatimukset. Huomioimme nämä asiat tehdessämme päätöksiä niin raaka-aineiden, energian ja kemiallisten tuotteiden suhteen. Näin me loihdimme ainutlaatuisia makuelämyksiä yhdessä, Sinulle.

 

Tervetuloa vieraaksemme lounaalla ja illallisella!

Menu

Varaa pöytä

Blog

Ajankohtaista

Marraskuussa juhlitaan isää!

Marraskuussa on isänpäivä ja me Sinnessä haluamme tarjota isille ja isänmielisille sekä toki heidän läheisilleen tänä vuonna kattavan valikoiman eri menuvaihtoehtoja: SINNE ISÄNPÄIVÄBRUNSSI RAVINTOLA FABRIKENISSA: Mätimoussea ja marinoitua punasipulia Silakka- ja sillilajitelma Graavattua lohta, marinoitua fenkolia ja sinappikastiketta Lämminsavulohi-perunasalaattia Katkarapuja Skagen Ilmakuivattua possua ja hunajamelonia Caesar-salaatti, grillattua kanaa ja parmesaania Uunikuivattuja tomaatteja, mozzarella-juustoa ja basilikaa […]

Read more
Kaksi yhden hinnalla

Kaveri kainaloon ja Sinneen!

Ennakko-ostajan etu! Käy ostamassa etukäteen menu aikavälillä 15.9.-30.9.2020 täällä, niin 1.10.-31.10. ruokailee kaksi yhden hinnalla. Huom! Menu on myynnissä ainoastaan table onlinen kautta, emme myy menua paikan päällä ravintolassamme. Edun käyttäminen edellyttää menun ostamista 15.9-30.9 välisenä aikana ja pöytävarauksen tekemistä. Covid-19 tilanteen takia olemme rajoittaneet varattavien pöytien lukumäärää, ruokailuun on varattu aikaa 2h tämän menukokonaisuuden […]

Read more
Private Room

Sinnen Chef´s Table

Chef´s Table -pöydässä teillä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä seuraamaan kokkiemme työskentelyä lähietäisyydeltä ja nauttia erinomaisesta illallisesta kanssamme!

Lisää tietoa

Varaukset

Meetings

Kokoukset

Kokouspakettimme sisältää kokoustilat Taidetehtaan puolelta. Taidetehtaalla on viisi pienempää kokoushuonetta, jotka voidaan yhdistää kahdeksi suuremmaksi tilaksi.

Lisää tietoa

Tilaa tarjouksemme sähköpostiisi!

Opening Icon

Opening Hours

Aukioloajat:
ma suljettu
ti-pe 17:00-22:00 (keittiö suljetaan klo 21.00)
lauantaisin 12:00-23:00 (keittiö suljetaan klo 21.00)
sunnuntaisin brunssi 12.00-17.00 (viimeiset asiakkaat 15.30)

Contact Icon

Contact

Löydä perille

BISTRO SINNE
Taidetehdas – Konstfabriken – Art Factory
Läntinen Aleksanterinkatu 1
06100 Porvoo
Puh.  +358 50 521 5512
info@bistrosinne.fi

Yli 10 hengen tilaisuudet:
myynti@nordicravintolat.fi
puh. 050 575 99 54
ma-pe 9.00-16.00

 

Laskutusosoite Nordic Ravintolat Oy

Bistro Sinnen tietosuojalause 21.5.2018

 

Hotellit, ravintolat ja kongressikeskukset
Lupanumero 4055 0501