Ryhmät & tilaisuudet

Suuremmatkin ryhmät ovat tervetulleita Sinneen! Isommille seurueille olemme suunnitelleet ryhmämenuja. Mikäli ryhmäsi on kooltaan 10 henkeä tai isompi, ota yhteyttä suoraan myyntipalveluumme, niin suunnitellaan teille sopivat tarjoilut. Älä epäröi pyytää apua tapahtumasi järjestämisessä, vaikka kaikki yksityiskohdat eivät vielä olisikaan selvillä. Me autamme mielellämme!

Ravintolasalimme voi varata myös yksityistilaisuuksia varten. Järjestämme ammattitaidolla yksityiset juhlat, häät, syntymäpäivät sekä yritystilaisuudet. Ravintolasalissa ruokailee jopa 100 henkeä, mutta tila soveltuu mainiosti pienempienkin ryhmien tilaisuuksiin.

Suunnittelitte sitten viiden ruokalajin istuvaa illallista, runsasta seisovaa pöytää tai iltatilaisuutta cocktailhengessä, mahdollistaa Bistro Sinne vaivattomat järjestelyt. Panostamme sesongin raaka-aineisiin ja moderneihin makuihin.

Myyntipalvelumme palvelee arkisin klo 9 – 16.

myynti@nordicravintolat.fi
puh. 0103228142

 

Kokoukset ja tapahtumat Taidetehtaalla

Vanhan tehdasrakennuksen tunnelma ja taiteen läheisyys tekevät Taidetehtaasta inspiroivan ympäristön kokouksille ja yritystapahtumille. Idylliseen Vanhaan Porvooseen on vain lyhyt kävelymatka. Taidetehtaalla järjestetään 10-1000 hengen tapahtumia, mutta kaikki tilat käyttöönottaen Taidetehtaalla on mahdollista järjestää jopa 2000 hengen tilaisuuksia.

Lisätietoa tapahtuma- ja kokoustiloista:
www.taidetehdas.fi
myyntipalvelu@taidetehdas.fi
050 564 8776

taidetehdas logo