Kokoukset

KOKOUSPAKETIT 2022

voimassa 1.1. – 30.12.2022

Kokouspakettimme sisältää kokoustilat Taidetehtaan puolelta. Taidetehtaalla on viisi pienempää kokoushuonetta, jotka voidaan yhdistää kahdeksi suuremmaksi tilaksi. Jokaiseen viiteen huoneeseen mahtuu noin 10 – 32 henkilöä. Kun tilat yhdistetään kahdeksi yhteen mahtuu 50 henkilöä ja toiseen 70 henkilöä. Kokoushuoneissa on videotykki ja fläppitaulu.

Bistro Sinne on valittu Valitse vastuullisemmin -palveluksi. Valitse kokouspaikaksi vastuullinen toimija ja vaikuta kokousjärjestelyiden hiilijalanjälkeen!

Sinnen kokouspaketti (min. 10 henkilöä)

73,50 tai 83,50/henkilö/päivä (sis.alv)

Aamupäiväkahvi: Aurinko- ja biokaasulla Porvoossa paahdettua kahvia, haudutettua reilun kaupan luomuteetä, suolainen kahvileipä, luomutuoremehua, energinen smoothie, luonnonjugurttia sekä granolaa, tuoreita hedelmiä

Päivän kokouslounas pöytiin tarjoiltuna lähiruokamenu Bistro Sinnessä, kaksi ruokalajia (73,50) tai kolme (83,50) ruokalajia. Ruokajuomat erillisen hinnoittelun mukaan.

Iltapäiväkahvi: Porvoossa paahdettua kahvia ja teetä, makea kahvileipä sekä tuoreita hedelmiä

tai

Kokouspaketti Joutsenmerkki (min. 10 henkilöä)

Taidetehtaalle on myönnetty Joutsenmerkki, jonka tarkoituksena on edistää kestävää kehitystä ja puhtaampia ympäristövalintoja koko elinkaaren ajalta.

Miltä kuulostaa ympäristöystävällinen kokoustarjoilu, jossa kiinnitämme erityistä huomiota ruokahävikin vähentämiseen, raaka-aineen alkuperään sekä energiataloudellisuuteen?

65€/henkilö/päivä (sis.alv)

Aamupäiväkahvi: Aurinko- ja biokaasulla Porvoossa paahdettua kahvia, haudutettua reilun kaupan luomuteetä ja suolainen kahvileipä kasvistäytteellä

Päivän kokouslounas pöytiin tarjoiltuna, ruokajuomana jäävettä, erilaisia makuvesiä, kahvi/tee sekä pientä makeaa (esimerkkimenu: Samettinen porkkanakeitto ja paahdettuja pinjansiemeniä, haudutettua paikallista kalaa ja luomuperunaa, vegaaninen vadelma-suklaa juustokakku)

Iltapäiväkahvi: Porvoossa paahdettua kahvia ja haudutettua luomuteetä ja makea kahvileipä

 

 

Lisätietoa kokoustiloista ja kokoustilojen varaukset: myynti@nordicravintolat.fi tai puh. 010 322 8142
Minimitilaus 10 henkeä.

taidetehdas logo

 


PYSÄKÖINTI

Taidetehtaalla on runsaasti pysäköintitilaa. Alueella on suuri pysäköintihalli ja kaksi ulkopysäköintialuetta. Pysäköintihalliin ajetaan sisään Taidetehtaankadulta ja hallissa saa toistaiseksi pysäköidä ensimmäiset kaksi tuntia ilmaiseksi.

Ilmaisen kahden tunnin parkkilipun saa syöttämällä rekisterinumeron ja painamalla parkkiautomaatin vihreää nappia. Sama toimii myös mobiilisti Easypark/Parkman

Parkkihalli on suljettu klo 01 – 06

HINNASTO
• 1,50 € / 1 h, ensimmäiset kaksi tuntia ilmaiseksi
• minimimaksu 0,50 €
• vuorokausi 8 € (24 h, yhtäjaksoinen pysäköinti)
• maksullinen 24/7

Lisätietoja: www.autoparkki.net tai www.porvoo.fi

Palvelemme mielellämme myös suurempia ryhmiä. Taidetehtaalla toimivan elokuvateatterin auditoriot ovat päivisin kokous- ja seminaarikäytössä. Auditoriot ovat samassa rakennuksessa Bistro Sinnen kanssa ja ovat siten joustavasti yhdisteltävissä esimerkiksi luentojen järjestämiseen. Bistro Sinne onkin tällöin luonteva kumppani kokoustarjoiluiden osalta.

Elokuvateatterin ansiosta Taidetehtaalla voi kätevästi yhdistää elokuvan yritystapahtumaan.