Samettista maa-artisokkakeittoa, inkivääriä ja savustettuja loheneviä Mjuk jordärtkockssoppa med ingefära och rökta laxfenor Smooth Jerusalem artichoke soup with ginger and smoked salmon fins *** Glaseerattua ankanrintaa, mustajuurta ja kirsikkakastiketta Glaserad ankbröst med svartrot och körsbärsås Glazed duck breast with black salsify and cherry sauce *** Vadelmajäätelöä ja salmiakkimarenkia “Baked Alaska” – Smaku 2022 the best dessert Hallon glass och saltlakritsmaräng “Baked Alaska” Raspberry ice cream and salt liquorice meringue “Baked Alaska”
MENU GREEN54 €
Viinimenu / Vinmeny/ Wine menu 39 €
Samettista maa-artisokkakeittoa, inkivääriä ja suolattuja pähkinöitä Mjuk jordärtkockssoppa med ingefära och saltade nötter Smooth Jerusalem artichoke soup with ginger and salted nuts *** Sellerischnitzel, Sinnen perunasalaattia ja ruskistettua voita Sellerischnitzel med Sinne´s potatissallad och brynt smör Celeriac schnitzel with Sinne´s potato salad and browned butter *** Vadelmajäätelöä ja salmiakkimarenkia “Baked Alaska” – Smaku 2022 the best dessert Hallon glass och saltlakritsmaräng “Baked Alaska” Raspberry ice cream and salt liquorice meringue “Baked Alaska”
MENU SINNE69 €
Viinimenu / Vinmeny/ Wine menu 59 €
Sinnen hapanjuuriblini, vuolukermaa, punasipulia ja siianmätiä Sinne´s surdegsblini med smetana, rödlök och sikrom Sinne´s sourdough blini with sour cream, red onion and whitefish roe *** Grillattua purjoa, tryffelillä maustettua polentaa ja puffattua maissia Grillad purjolök, polenta smaksatt med tryffel och puffad majs Grilled leek, polenta seasoned with truffle and puffed corn *** Paistettua nieriää, punajuurta ja ruusukaalia Stekt röding med rödbeta och brysselkål Pan-fried Arctic char with beetroot and Brussels sprout *** Glaseerattua ankanrintaa, mustajuurta ja kirsikkakastiketta Glaserad ankbröst med svartrot och körsbärsås Glazed duck breast with black salsify and cherry sauce *** Kotimaisia pientilajuustoja ja Åbyn lakritsinäkkileipää Inhemska ostar med Åby´s lakritsknäckebröd Finnish cheeses with Åby´s liquorice crisp bread *** Mantelikakkua, kardemumma-valkosuklaamoussea ja kahvijäätelöä Mandelkaka med kardemumma-vitchokladmousse och kaffeglass Almond cake with cardamom and white chocolate mousse and coffee ice cream
Talvi-tarjous: Pihvit & Punkku kahdelle 65 € Suuren suosion viime keväänä saavuttanut Pihvi & Punkku -kampanjamme tulee taas! Ota siis kaveri tai kumppani kainaloon ja suuntaa Sinneen nauttimaan herkullisesta edusta: Vasikkaschnitzel, Sinnen perunasalaattia ja kotimaista puolukkaa Tarjoamme ruokailun yhteydessä pullon punaviiniä! Tarjous on voimassa 1.2. – 11.3.2023 keskiviikosta lauantaihin, sekä ystävänpäivänä ti 14.2.2023. Tervetuloa! […]
Etsimme ammattitaitoista keittiömestaria kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Keittiömestari vastaa ruokatuotteen suunnittelusta, toteutuksesta sekä esille laitosta ravintolan liikeidean mukaisesti. Voisitko se olla sinä, tai tunnetko juuri oikean tyypin tehtävään? Keittiömestari, Bistro Sinne Porvoo, Edellytämme hakijalta kykyä työskennellä itsenäisesti ja taitoa kehittää ravintolatoimintaa. Odotamme keittiömestarilta esimerkillistä johtamista, ja taitoa pitää hyvää huolta tiimistään. Arvostamme suunnitelmallisuutta, korkeaa ammattitaitoa sekä aikaisempaa […]
Vuosi 2023 potkaistaan Sinnessä käyntiin Blinibrunsseilla. Blinibrunssit ovat Sinnessä tarjolla sunnuntaisin 8.1. – 29.1.2023 klo 12.00 – 17.00 (viimeiset asiakkaat otamme vastaan klo 15.00). Aikuiset 42 € Lapset 4-11 vuotta 19€ Lapset alle 4 vuotta veloituksetta NOUTOPÖYDÄSTÄ Raikkaita vihersalaatteja ja tryffelivinaigrettea (L,G) Uunissa paahdettua porkkanaa, fetaa ja mäkimeiramia (L,G) Marinoitua punajuurta, auringonkukansiemeniä ja versoja (L,G) […]
Rauhallista joulunaikaa ja onnellista uutta vuotta 2023! Hiljennymme joulun ja uuden vuoden viettoon 23.12. lounaan jälkeen. Ravintolamme on suljettu 24.12.2022 – 3.1.2023. Tammikuussa palvelemme seuraavasti: Ma-Ti suljettu Ke-Pe avoinna klo 17-22 (a la carte) La avoinna klo 12-22 (a la carte) Su avoinna klo 12-17 (blinibrunssi, viimeiset varaukset klo 15) Huom! Loppiaisena pe 6.1. ravintolamme […]
Smaku-tapahtumien ideana on kertoa maisteluannoksin, miltä paikalliset ravintolat maistuvat. Smakun aikana kaupungin makumaailmaan pääsee tutustumaan pikkurahalla, sillä annokset maksavat vain 5-7 euroa. Smakussa on mukana ainoastaan yrittäjävetoisia ravintoloita ja kahviloita. Smaku Porvoo järjestetään 22.8-3.9.2022 sekä Smakun Päätapahtuma taas vihdoin Taidetehtaalla Avantisalissa 3.9.2022! Luvassa hyvää ruokaa, juomaa sekä hyvää fiilistä! Samaan aikaan Smakun kanssa Taidetehtaalla Food […]
Hei me rekrytään! Etsimme täydennystä energiseen salitiimiimme. Nyt haussa on kaksi tarjoilijaa vakituiseen työsuhteeseen. Onko asiakaspalvelu sinulle luontaista? Olet tehokas, määrätietoinen tiimityöskentelijä ja innostut hyvästä ruoasta ja juomasta? Me sytymme lähi- ja villiruoasta sekä ruuan ja juoman yhdistämisestä. Inspiroidumme sesongeista ja tähtäämme aina huippulaatuun. Uusilta tulijoilta edellytämme samaa, sekä voimassa olevaa salmonellatodistusta, hygieniapassia ja anniskelupassia. […]
Lomalla elokuussa tai muuten vaan tekemistä vailla? Check this out! Juhlarevyy on vauhdikas ja iloinen sekamelska Porvoon loistokasta historiaa ja etenkin värikästä nykyaikaa tv:n realitysarjoineen. Musiikkia, laulua ja naurua, humoristista runoutta ja sketsiviihdettä, imitaatiota ja dragtaidetta. ESITYSAJAT JA PÄÄSYLIPUT: 29,50 e / 27,50 e palvelumaksuineen Lipunmyynti: www.taidetehdas.fi, www.lippu.fi, R-kioskit ja tuntia ennen esityksen alkua ovelta. […]
Keskikesä tekee tuloaan ja päätimme hieman muuttaa aukioloaikojamme. Sunnuntai brunssimme jää kesätauolle. Tulethan siis vielä 20.6 su maistelemaan herkkuja. Juhannuksena olemme auki vain juhannusaattona klo 17.00-22.00. Juhannuspäivän olemme kiinni ja myös sunnuntain. Juhannuksen jälkeen olemme auki seuraavasti: Ma-pe klo 14.00-22.00 La klo 14.00-23.00 Su olemme kiinni.
Arvoisat asiakkaat, Olemme toistaiseksi auki vain lauantaisin (A la carte 12:00-19:00) ja sunnuntaisin (brunssi 12:00-17:00) Pakkasta pakoon 2-1 hinnalla ostaneet ja pöytävarauksen tehneet voivat käyttää menunsa toukokuun aikana, jonka jälkeen maksettu summa käy kesänaikana normaaleihin ravintolapalveluihin. Informoimme lähiaikoina muista toimenpiteistä ja aukioloajoista, kunhan saamme lisätietoa miten ravintoloita voidaan avata enemmän. Ravintola Fabriken tarjoilee lounasta ma-pe […]
27.8.2020 vietetään toista kertaa John Nurmisen säätiön vuonna 2019 lanseeraamaaa Itämeripäivää. Tästä eteenpäin tavoitteena on viettää joka elokuun viimeisenä torstaina Itämeripäivää ja samalla nostaa esille tärkeitä merellisiä aiheita ja innostaa tekemään konkreettisia tekoja Itämeren hyväksi. Tiesitkö, että Itämeri on yksi maailman herkimmistä ja saastuneimmista meristä ja suurinta syypäätä voimme katsoa, kun seisomme peilin edessä? Onneksi […]
Haluamme tarjota asiakkaillemme vastuullisesti pyydettyä kalaa sekä tukea pienyrittäjiä. Nämä kaksi olemme yhdistäneet mm. tekemällä yhteystyötä Piipanojan kanssa. Piipanoja on vuonna 1990 toimintansa aloittanut pieni kalasavustamo Nauvosta. Nauvo on erittäin viehättävä ja eloisa noin 1500 asukkaan saaristoyhteisö, jossa suosittelemme lämpimästi käymään. Varsinkin nyt, kun matkailua Suomen rajojen ulkopuolelle ei suositella. Matka Porvoosta Nauvoon kestää n. […]
Olemme ravintoloihtijamme kanssa aloittaneet yhteisen uuden tavan. Harjoittelemme juoksemista tähtäimessämme viinimaraton Ranskassa vuonna 2021. Yhteisen harjoittelumme tuloksena istumatyöläinen eli allekirjoittanut innostui juoksemaan myös vapaa-ajallaan. Juoksemista on nyt tehty satunnaisen epäsäännöllisesti heti tämän korona-kevään alettua. Matka kohti maratonia alkoi kevyestä kävelystä ja nyt olen päässyt siihen pisteeseen, että eilen juosta kipitin kuin varsa laitumella kymmenen kilometriä. […]
Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Huolehdimme siitä, että paluu arkeen tapahtuu mahdollisimman turvallisesti jatartuntariskit minimoiden. 1. Tulethan vain terveenä ravintolaamme 2. Olemme järjestäneet pöydät niin, että tarvittava turvaväli ravintolassamme onnistuu. Olemme myös vähentäneet asiakaspaikkoja. Suurin sallittu asiakasmäärä ravintolassamme on 50 asiakasta. Pidäthän […]
Bistro Sinne avaa ovensa 2.6.2020 täysin uudistuneena. Porvoon Taidetehtaalla sijaitsevalle ravintolalle on myönnetty yhteispohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki. Samassa yhteydessä ravintolassa on tehty merkittäviä muutoksia sisustuksessa, jotta Covid-19 poikkeustilan vaatimukset saadaan täytettyä. Sohvakalusteita on purettu, pöytävälejä harvennettu ja asiakaspaikkoja vähennetty viranomaisvaatimusten mukaisesti. ”Jatkossa ruokamanifestimme on ympäristövastuullisuus ja kestävä kehitys. Haluamme ottaa vahvasti kantaa ympäristönmuutokseen ja pyrkiä omalla […]