Ajankohtaista

Äitienpäivä-kassi

Tilaa Äitienpäivän menu kotiisi verkkokaupastamme! • Katkarapuja skagenröra (L,G) • Caesarsalaattia, rapeaa pekonia ja parmesaanijuustoa (L) • Basilikalla maustettua mozzarella-juustoa ja uunikuivattua luumutomaattia (G) • Fenkoligraavattua lohta ja akvaviitti-sinappikastiketta (L,G) • Jugurttipannacotta, rosmariinilla maustettua raparperia ja suklaamoussea (L,G) 24,00€ / hlö ( minimi tilaus kahdelle hengelle ) tilaukset viimeistään 6.5 klo. 16.00 mennessä. Noutopaikka Ravintola […]

PAKKASTA-PAKOON ENNAKKOMENU

Pakkasta pakoon ennakko-osto menu on voimassa toukokuun loppuun asti sellaisenaan, ja sen jälkeen jo maksetun varauksen voi käyttää kesän aikana nimellisarvollaan ravintolan normaaleihin ravintolapalveluihin.

Sinne <3 Äidit

Muistatko aina kertoa äidillesi, kuinka paljon välität? Emme mekään tarpeeksi usein, mutta äitienpäivänä muistamme varmasti! Paras lahja äidille on yksinkertaisesti yhdessäolo hyvän ruuan ja juoman äärellä.   On sanottu, että teot merkkaavat enemmän kuin sanat, joten nyt tuumasta toimeen. Tee äidillesi (ja itsellesi) palvelus ja anna lahjaksi huoletonta aikaa yhdessä rakkaimpien kanssa. Me Sinnessä odotamme […]

VAPPUBRUNSSI 2021

SINNEN VAPPUBRUNSSI 2021 Kolme kattausta klo.11-13 (täynnä), 13.30-15.30 (täynnä) ja 16.00-19.00 (Ravintola Fabriken tarjoilee vappulounasta klo. 11-14 hintaan 12,50€. Lounas sisältää runsaan salaattipöydän, päivän lounaan ja jälkiruoan. Katso tarkemmat tiedot fabriken.fi) Aikuiset 45 € Lapset 4-12 vuotta 22 € LAPSET ALLE 4 VUOTTA VELOITUKSETTA Noutopöydästä tarjoiltuna Katkarapuja Skagenrörä (L,G) Caesar-salaattia, pekonia ja parmesaanijuustoa (L) Raikasta […]

Avaamme rajoitetusti 24.4.2021

Arvoisat asiakkaat, Avaamme ravintolan 24.4 lähtien rajoitetuilla aukioloajoilla. Lauantaina 24.4 klo 12.00-19.00 on saatavilla a la carte-tarjoilua ja sunnuntaina 25.4 klo. 12.00-17.00 tarjoilemme parsabrunssia. 30.4 vappuaattona olemme avoinna klo. 12.00-19.00 ( a la carte ) 1.5 tarjoilemme vappubrunssin kolmessa kattauksessa klo. 11-13, 13.30-15.30 ja 16-19 2.5 tarjoilemme parsabrunssin klo. 12-17 Pakkasta pakoon 2-1 hinnalla ostaneet […]

Blogikirjoitus: 27.8.2020 on Itämeripäivä

27.8.2020 vietetään toista kertaa John Nurmisen säätiön vuonna 2019 lanseeraamaaa Itämeripäivää. Tästä eteenpäin tavoitteena on viettää joka elokuun viimeisenä torstaina Itämeripäivää ja samalla nostaa esille tärkeitä merellisiä aiheita ja innostaa tekemään konkreettisia tekoja Itämeren hyväksi. Tiesitkö, että Itämeri on yksi maailman herkimmistä ja saastuneimmista meristä ja suurinta syypäätä voimme katsoa, kun seisomme peilin edessä? Onneksi […]

Blogikirjoitus: Kalaa vastuullisesti

Haluamme tarjota asiakkaillemme vastuullisesti pyydettyä kalaa sekä tukea pienyrittäjiä. Nämä kaksi olemme yhdistäneet mm. tekemällä yhteystyötä Piipanojan kanssa. Piipanoja on vuonna 1990 toimintansa aloittanut pieni kalasavustamo Nauvosta. Nauvo on erittäin viehättävä ja eloisa noin 1500 asukkaan saaristoyhteisö, jossa suosittelemme lämpimästi käymään. Varsinkin nyt, kun matkailua Suomen rajojen ulkopuolelle ei suositella. Matka Porvoosta Nauvoon kestää n. […]

Blogikirjoitus: Maraton-matka

Olemme ravintoloihtijamme kanssa aloittaneet yhteisen uuden tavan. Harjoittelemme juoksemista tähtäimessämme viinimaraton Ranskassa vuonna 2021. Yhteisen harjoittelumme tuloksena istumatyöläinen eli allekirjoittanut innostui juoksemaan myös vapaa-ajallaan. Juoksemista on nyt tehty satunnaisen epäsäännöllisesti heti tämän korona-kevään alettua. Matka kohti maratonia alkoi kevyestä kävelystä ja nyt olen päässyt siihen pisteeseen, että eilen juosta kipitin kuin varsa laitumella kymmenen kilometriä. […]

Rakas asiakkaamme..

Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Huolehdimme siitä, että paluu arkeen tapahtuu mahdollisimman turvallisesti jatartuntariskit minimoiden. 1. Tulethan vain terveenä ravintolaamme 2. Olemme järjestäneet pöydät niin, että tarvittava turvaväli ravintolassamme onnistuu. Olemme myös vähentäneet asiakaspaikkoja. Suurin sallittu asiakasmäärä ravintolassamme on 50 asiakasta. Pidäthän […]

Bistro Sinne avaa ovensa uudistuneena kesäsesonkiin

Bistro Sinne avaa ovensa 2.6.2020 täysin uudistuneena. Porvoon Taidetehtaalla sijaitsevalle ravintolalle on myönnetty yhteispohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki. Samassa yhteydessä ravintolassa on tehty merkittäviä muutoksia sisustuksessa, jotta Covid-19 poikkeustilan vaatimukset saadaan täytettyä. Sohvakalusteita on purettu, pöytävälejä harvennettu ja asiakaspaikkoja vähennetty viranomaisvaatimusten mukaisesti. ”Jatkossa ruokamanifestimme on ympäristövastuullisuus ja kestävä kehitys. Haluamme ottaa vahvasti kantaa ympäristönmuutokseen ja pyrkiä omalla […]