Sesongin parhaat perunat, herakastiketta ja kirjolohenmätiä
Säsongens bästa potatis med smörsås på vassle och regnbågslaxrom The best potatoes of the season with whey sauce and rainbow trout roe
*** Grillattua parsaa, varhaiskaalia ja kuusenkerkkävoita
Grillad sparris, sommarkål och granskottsmör Grilled asparagus, spring cabbage and spruce sprout butter
Valintanne mukaan lisäksi / enligt er val / according to your choice:
Paistettua paikallista kalaa tai kotimaista kananrintaa
Stekt lokal fisk eller inhemskt kycklingbröst Fried local fish or Finnish chicken breast
*** Koivunlehdillä marinoituja mansikoita, ruusumarenkia ja vaniljajäätelöä
Björk marinerade jordgubbar, rosmaräng och vaniljglass Strawberries marinated with birch, rose meringue and vanilla ice cream
MENU VEGAN 54 €
Viinimenu / Vinmeny/ Wine menu 42 €
Muskotilla maustettua nokkoskeittoa ja vegaanista piparjuuri-jugurttia
Nässelsoppa smaksatt med muskotnöt och vegansk pepparrotsyoghurt Nettle soup seasoned with nutmeg, and vegan horseradish yoghurt
** Grillattua parsaa, Ahlbergin luomuversoja ja pinjansiemen-vinegretti
Grillad sparris, ekologiska skott från Ahlberg och pinjenötvinägrett Grilled asparagus, organic sprouts from Ahlberg and pine nut vinaigrette
** Koivunlehdillä marinoituja mansikoita ja vegaanista minttu-suklaajäätelöä
Björk marinerade jordgubbar och vegansk mynta och chokladglass Strawberries marinated with birch, and vegan mint chocolate ice cream
MENU SINNE 79 €
Viinimenu / Vinmeny/ Wine menu 59 €
Savulohimoussea, perunaohukainen ja pikkelöityä tomaattia
Rökt laxmousse, potatispannkaka och picklad tomat Smoked salmon mousse with potato pancake and pickled tomato *** Tartar Bosgårdin Charolais-naudasta, piparjuurta ja graavattua keltuaista
Tartar av Bosgård Charolais nöt, pepparrot och gravad äggula Tartar of Bosgård Charolais beef, horseradish and cured egg yolk
*** Sesongin parhaat perunat, herakastiketta ja kirjolohenmätiä
Säsongens bästa potatis med smörsås på vassle och regnbågslaxrom The best potatoes of the season with whey sauce and rainbow trout roe
*** Ahvenanmaan karitsaa, keltasipulipyreetä ja kuusenkerkkäkastiketta
Lamm från Åland, gul lökpuré och granskott sås Lamb from Åland Islands, onion purée and spruce sprout sauce
*** Kotimaista Brie-juustoa, raparperia ja hunajaa
Inhemsk Brieost, rabarber och honung Finnish Brie cheese, rhubarb and honey
*** Laventelilla maustettu crème brûlée ja mansikkasorbettia
Lavendel crème brûlée och jordgubbssorbet Lavender flavoured crème brûlée and strawberry sorbet
Bistro Sinnen ja Suoraan Sydämestä-esityksen PREMIER 28.7.2023 sisältää valikoituja paloja tulevasta SUORAAN SYDÄMESTÄ-kesäteatteriesityksestä sekä illallisen. Dinner alkaa klo.19:00, showtime Bistro Sinne 20:00 ja 21:00 Premiere Show&Illallinen 86 € All inclusive 135 € (sis ohjelman ja illallisen lisäksi lasillisen samppanjaa, illalliselle valikoidut viinit, kahvi, avec) Viinipaketit alk. 29 € Menu: Kermainen jokirapukeitto, inkiväärillä maustettuja katkarapuja *** […]
Heinäkuussa perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin katamme saaristolaispöydän Nybergs Varpetiin, joka sijaitsee Porvoon saaristossa, Vessöössä. Nybergs Varpet tarjoaa vaikuttavia elämyksiä kauneimman saaristoluonnon helmassa. Kolmeen suuntaan aukeava avoin merinäköala tuo luonnon lähelle ja rentouttaa mielen. Pe, La, Su 7.-30.7.2023 Kattaukset klo. 12.00 ja 15.00 Sen seitsemän sortin saaristolaisnoutopöytä 39 €/hlö Esko-Papan lämminsavustettua lohta (L,G) Tandoorimaustettua lohta ja […]
Varmista paikkasi kevään juhlaherkutteluihin! Tarjoilemme kevään juhlapäivinä perinteiseen tapaan brunssia seuraavasti: Su 30.4. Vappubrunssi klo 12-17 (viimeiset asiakkaat otamme vastaan klo 14) Ma 1.5. Vappubrunssi kolmessa kattauksessa: klo 11.00, 13.30 ja 16.00 Su 14.5. Äitienpäiväbrunssi kolmessa kattauksessa: klo 11.00, 13.30 ja 16.00 Tutustu menuihin ja varaa pöytä
Tarjoilemme pääsiäisbrunssia Sinnessä la 8.4. ja su 9.4. Kattaukset klo 12.00 ja 14.30. Aikuiset 44 € / Bellinin kanssa 49 € Lapset 1 € / ikävuosi 11 vuoteen saakka. Lapsille saatavilla myös lasten Sinne Burger & ranskalaiset 9 € PÄÄSIÄISBRUNSSIMENU Sinnen Bellini / Virgin Bellini 5 € Raparperimehua, kuohuviiniä tai alkoholiton kuohuviini Noutopöydästä: Raikkaita vihersalaatteja […]
Kaukokaipuu kävi kestämättömäksi ja niinpä kevätauringon lämmittäessä ja lumia sulattaessa lähdemme makumatkalle: Ruokalistallamme 15.3. – 16.4. ovat mukana ravintoloitsijamme suosikkiherkut Espanjasta. Kuukauden kuluessa järjestämme myös teemaan sopivaa ohjelmaa: Espanja-brunssit sunnuntaisin klo 12-15 Flamenco-ilta perjantaina 31.3. klo 18.30 Espanja-viikkojen aikana meillä on kokeilussa myös yhteispöytä, jossa voi istua yhdessä itselle tuntemattomien ravintolavieraiden kanssa. Voit varata paikan […]
Helmikuussa Sinnen sunnuntaibrunssilla syödään Marsalkka Mannerheimin tapaan! Marsalkka oli kulinaristi, jonka suosikkiruokiin kuului muun muassa vorschmack. Tarinan mukaan Marsalkka Mannerheim toi ruuan Suomeen ihastuttuaan silli-lihamuhennoksen makuun palvellessaan Varsovassa. Mannerheim tarjosi reseptiä hotelli Kämpin ravintolaan, mutta siellä ruoasta ei innostuttu. Mannerheim vei ideansa ravintola Savoyhin, jonka suosikkiannoksiin vorschmack kuuluu vielä tänäkin päivänä. Tietysti vorschmack […]
Talvi-tarjous: Pihvit & Punkku kahdelle 65 € Suuren suosion viime keväänä saavuttanut Pihvi & Punkku -kampanjamme tulee taas! Ota siis kaveri tai kumppani kainaloon ja suuntaa Sinneen nauttimaan herkullisesta edusta: Vasikkaschnitzel, Sinnen perunasalaattia ja kotimaista puolukkaa Tarjoamme ruokailun yhteydessä pullon punaviiniä! Tarjous on voimassa 1.2. – 11.3.2023 keskiviikosta lauantaihin, sekä ystävänpäivänä ti 14.2.2023. Tervetuloa! […]
Etsimme ammattitaitoista keittiömestaria kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Keittiömestari vastaa ruokatuotteen suunnittelusta, toteutuksesta sekä esille laitosta ravintolan liikeidean mukaisesti. Voisitko se olla sinä, tai tunnetko juuri oikean tyypin tehtävään? Keittiömestari, Bistro Sinne Porvoo, Edellytämme hakijalta kykyä työskennellä itsenäisesti ja taitoa kehittää ravintolatoimintaa. Odotamme keittiömestarilta esimerkillistä johtamista, ja taitoa pitää hyvää huolta tiimistään. Arvostamme suunnitelmallisuutta, korkeaa ammattitaitoa sekä aikaisempaa […]
Vuosi 2023 potkaistaan Sinnessä käyntiin Blinibrunsseilla. Blinibrunssit ovat Sinnessä tarjolla sunnuntaisin 8.1. – 29.1.2023 klo 12.00 – 17.00 (viimeiset asiakkaat otamme vastaan klo 15.00). Aikuiset 42 € Lapset 4-11 vuotta 19€ Lapset alle 4 vuotta veloituksetta NOUTOPÖYDÄSTÄ Raikkaita vihersalaatteja ja tryffelivinaigrettea (L,G) Uunissa paahdettua porkkanaa, fetaa ja mäkimeiramia (L,G) Marinoitua punajuurta, auringonkukansiemeniä ja versoja (L,G) […]
Rauhallista joulunaikaa ja onnellista uutta vuotta 2023! Hiljennymme joulun ja uuden vuoden viettoon 23.12. lounaan jälkeen. Ravintolamme on suljettu 24.12.2022 – 3.1.2023. Tammikuussa palvelemme seuraavasti: Ma-Ti suljettu Ke-Pe avoinna klo 17-22 (a la carte) La avoinna klo 12-22 (a la carte) Su avoinna klo 12-17 (blinibrunssi, viimeiset varaukset klo 15) Huom! Loppiaisena pe 6.1. ravintolamme […]
Smaku-tapahtumien ideana on kertoa maisteluannoksin, miltä paikalliset ravintolat maistuvat. Smakun aikana kaupungin makumaailmaan pääsee tutustumaan pikkurahalla, sillä annokset maksavat vain 5-7 euroa. Smakussa on mukana ainoastaan yrittäjävetoisia ravintoloita ja kahviloita. Smaku Porvoo järjestetään 22.8-3.9.2022 sekä Smakun Päätapahtuma taas vihdoin Taidetehtaalla Avantisalissa 3.9.2022! Luvassa hyvää ruokaa, juomaa sekä hyvää fiilistä! Samaan aikaan Smakun kanssa Taidetehtaalla Food […]
Hei me rekrytään! Etsimme täydennystä energiseen salitiimiimme. Nyt haussa on kaksi tarjoilijaa vakituiseen työsuhteeseen. Onko asiakaspalvelu sinulle luontaista? Olet tehokas, määrätietoinen tiimityöskentelijä ja innostut hyvästä ruoasta ja juomasta? Me sytymme lähi- ja villiruoasta sekä ruuan ja juoman yhdistämisestä. Inspiroidumme sesongeista ja tähtäämme aina huippulaatuun. Uusilta tulijoilta edellytämme samaa, sekä voimassa olevaa salmonellatodistusta, hygieniapassia ja anniskelupassia. […]
Lomalla elokuussa tai muuten vaan tekemistä vailla? Check this out! Juhlarevyy on vauhdikas ja iloinen sekamelska Porvoon loistokasta historiaa ja etenkin värikästä nykyaikaa tv:n realitysarjoineen. Musiikkia, laulua ja naurua, humoristista runoutta ja sketsiviihdettä, imitaatiota ja dragtaidetta. ESITYSAJAT JA PÄÄSYLIPUT: 29,50 e / 27,50 e palvelumaksuineen Lipunmyynti: www.taidetehdas.fi, www.lippu.fi, R-kioskit ja tuntia ennen esityksen alkua ovelta. […]
Keskikesä tekee tuloaan ja päätimme hieman muuttaa aukioloaikojamme. Sunnuntai brunssimme jää kesätauolle. Tulethan siis vielä 20.6 su maistelemaan herkkuja. Juhannuksena olemme auki vain juhannusaattona klo 17.00-22.00. Juhannuspäivän olemme kiinni ja myös sunnuntain. Juhannuksen jälkeen olemme auki seuraavasti: Ma-pe klo 14.00-22.00 La klo 14.00-23.00 Su olemme kiinni.
Arvoisat asiakkaat, Olemme toistaiseksi auki vain lauantaisin (A la carte 12:00-19:00) ja sunnuntaisin (brunssi 12:00-17:00) Pakkasta pakoon 2-1 hinnalla ostaneet ja pöytävarauksen tehneet voivat käyttää menunsa toukokuun aikana, jonka jälkeen maksettu summa käy kesänaikana normaaleihin ravintolapalveluihin. Informoimme lähiaikoina muista toimenpiteistä ja aukioloajoista, kunhan saamme lisätietoa miten ravintoloita voidaan avata enemmän. Ravintola Fabriken tarjoilee lounasta ma-pe […]
27.8.2020 vietetään toista kertaa John Nurmisen säätiön vuonna 2019 lanseeraamaaa Itämeripäivää. Tästä eteenpäin tavoitteena on viettää joka elokuun viimeisenä torstaina Itämeripäivää ja samalla nostaa esille tärkeitä merellisiä aiheita ja innostaa tekemään konkreettisia tekoja Itämeren hyväksi. Tiesitkö, että Itämeri on yksi maailman herkimmistä ja saastuneimmista meristä ja suurinta syypäätä voimme katsoa, kun seisomme peilin edessä? Onneksi […]
Haluamme tarjota asiakkaillemme vastuullisesti pyydettyä kalaa sekä tukea pienyrittäjiä. Nämä kaksi olemme yhdistäneet mm. tekemällä yhteystyötä Piipanojan kanssa. Piipanoja on vuonna 1990 toimintansa aloittanut pieni kalasavustamo Nauvosta. Nauvo on erittäin viehättävä ja eloisa noin 1500 asukkaan saaristoyhteisö, jossa suosittelemme lämpimästi käymään. Varsinkin nyt, kun matkailua Suomen rajojen ulkopuolelle ei suositella. Matka Porvoosta Nauvoon kestää n. […]
Olemme ravintoloihtijamme kanssa aloittaneet yhteisen uuden tavan. Harjoittelemme juoksemista tähtäimessämme viinimaraton Ranskassa vuonna 2021. Yhteisen harjoittelumme tuloksena istumatyöläinen eli allekirjoittanut innostui juoksemaan myös vapaa-ajallaan. Juoksemista on nyt tehty satunnaisen epäsäännöllisesti heti tämän korona-kevään alettua. Matka kohti maratonia alkoi kevyestä kävelystä ja nyt olen päässyt siihen pisteeseen, että eilen juosta kipitin kuin varsa laitumella kymmenen kilometriä. […]
Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Huolehdimme siitä, että paluu arkeen tapahtuu mahdollisimman turvallisesti jatartuntariskit minimoiden. 1. Tulethan vain terveenä ravintolaamme 2. Olemme järjestäneet pöydät niin, että tarvittava turvaväli ravintolassamme onnistuu. Olemme myös vähentäneet asiakaspaikkoja. Suurin sallittu asiakasmäärä ravintolassamme on 50 asiakasta. Pidäthän […]
Bistro Sinne avaa ovensa 2.6.2020 täysin uudistuneena. Porvoon Taidetehtaalla sijaitsevalle ravintolalle on myönnetty yhteispohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki. Samassa yhteydessä ravintolassa on tehty merkittäviä muutoksia sisustuksessa, jotta Covid-19 poikkeustilan vaatimukset saadaan täytettyä. Sohvakalusteita on purettu, pöytävälejä harvennettu ja asiakaspaikkoja vähennetty viranomaisvaatimusten mukaisesti. ”Jatkossa ruokamanifestimme on ympäristövastuullisuus ja kestävä kehitys. Haluamme ottaa vahvasti kantaa ympäristönmuutokseen ja pyrkiä omalla […]