Sesongin parhaat perunat, kesän kasviksia, kirjolohenmätiä sekä koivulla maustettu fish cream
Säsongens bästa potatisar, sommarens grönsaker, regnbågslax rom och fish cream smaksatt med björk The best potatoes of the season, summer vegetables, rainbow trout roe and fish cream sesoned with birch
*** Grillattua possunniskaa, vihreää parsaa ja chimichurri-majoneesia
Grillad grisnacke, grön sparris och chimichurrimajonnäs Grilled pork neck with green asparagus and chimichurri mayonnaise
*** Creme Brûlee, mansikkaserbettiä ja ruusukinuskia
Creme Brûlee med jordgubbserbet och ros karamell Creme Brûlee with strawberry sherbet and rose caramel
MENU GREEN (vegan) 49 € Viinimenu / Vinmeny / Wine pairings 39 €
Vihreää parsaa, tomaattihilloketta, sipulivinaigrettea ja oliivimurua
Grön sparris, tomat kompott, lök vinägrett och oliv crumble Green asparagus, tomato compote, onion vinaigrette och olive crumble
*** Varsiparsakaalia, Silken-tofua ja sesongin sieniä kolmella tavalla
Broccolini, Silken-tofu och säsongens svampar på tre sätt Broccolini, Silken-tofu and season´s mushrooms in three ways
*** Tuoreita mansikoita ja passionsorbettia
Färska jordgubbar med passion sorbet Fresh strawberries and passion sorbet
MENU SINNE 69 € Viinimenu / Vinmeny / Wine pairings 59 €
Vasikkatartar, raastettua keltuaista, tryffelimajoneesia ja lipstikkaa
Kalv tartar med riven äggula, tryffel majonnäs och och libsticka Veal tartar, grated egg yolk, truffle mayonnaise and lovage
*** Burrataa, tomaattia, sipulivinaigrettea ja oliivimurua
Burrata, tomat, lök vinägrett och oliv crumble Burrata, tomato, onion vinaigrette and olive crumble
*** Hiillostettua taimenta, kesäperunaa ja koivunlehtikastiketta
Halstrad öring med sommar potatis och björkbladssås Broiled trout with summer potatoes and birch leaf sauce *** Grillattua possunniskaa, parsaa ja chimichurri-majoneesia
Grillad grisnacke, grön sparris och chimichurrimajonnäs Grilled pork neck with green asparagus and chimichurri mayonnaise
*** Pala kotimaista juustoa, tyrni-porkkanahilloketta ja lakritsinäkkileipää
En bit av inhemsk ost, havtorn- och morottskompott med lakritsknäckebröd A piece of Finnish cheese, sea buckthorn and carrot compote with liquorice crisp bread
*** Passionsorbettia ja karamellimarenkia ”Baked Alaska”
Passionfruktsorbet och karamellmaräng ”Baked Alaska” Passion fruit sorbet with caramell meringue ”Baked Alaska”
SE ON KESÄ NYT! … ja sehän tarkoittaa, että on aika nauttia kesäbrunssista! Notkuvassa noutopöydässä kesän parhaita makuja Sinnen tyyliin. Brunssikattaukset klo 12.00 ja 14.30. Ajalla 4.6.– 18.6. tarjoilemme brunssia lauantaisin ja sunnuntaisin. Huom! Kesäbrunssi on saatavilla myös Juhannusaattona pe 24.6. ja juhannuspäivänä la 25.6. Ajalla 27.6. – 14.8. tarjoilemme brunssia maanantaista lauantaihin. Aikuiset 39 […]
Tervetuloa juhlistamaan vappua sekä äitienpäivää brunssille! Brunssikattaukset juhlapäivinä klo 11.00, 13.30 ja 16.00. 1.5. Vappubrunssin menuun pääset tutustumaan tästä 8.5. Äitienpäiväbrunssin menuun pääset tutustumaan tästä Muistathan tehdä pöytävarauksen ja varmistaa paikkasi brunssilla!
Tervetuloa Sinneen brunssille! Lauantaisin klo 12-15, viimeiset asiakkaat otamme vastaan klo 15.00. Sunnuntaisin brunssikattaukset klo 12.00 ja klo 14.30 Katso menu Varmistathan paikkasi etenkin pyhäpäivien brunsseille etukäteen: Vappubrunssi sunnuntaina 1.5. Äitienpäiväbrunssi sunnuntaina 8.5. Varaa pöytä
Perinteistä vai sittenkin jotain uutta ja modernia? Ota molemmat! Sinne Cateringin perinteinen Runebergintorttu saa kaverikseen hieman juhlavamman tulkintamme porvoolaisesta perinneleivoksesta: Pistaasirunebergin. Siispä eikun maistelemaan! Yhdessä pakkauksessa on kaksi torttua – toinen perinteinen ja toinen moderni – yhteishintaan 9,50 €. Tilaa Runeberginpäivän herkut verkkokaupastamme 2.2. mennessä. Nouto Ravintola Fabrikenista perjantaina 4.2. klo 11.00 – 17.00 välillä. […]
Meneillään olevista rajoituksista johtuen olemme päättäneet 15.1.2022 alkaen avata toistaiseksi la-su klo 12.00 – 18.00, viimeiset tilaukset otamme vastaan klo 17 ja anniskelu päättyy samaan aikaan. Tervetuloa nauttimaan lämpimistä italialaisista mauista näin talven keskellä! Tarjolla on á la carte sekä herkullinen 5 ruokalajin Menu Simona. Arkilounasta on saatavilla sisarravintolastamme Fabrikenista ma-pe klo 11.00 – 14.00. […]
Simona + Kai = Kahden mestarin take away -menuboxi Vuoden vaihtumisen kunniaksi lisäsimme myös verkkokauppaamme kahden mestarin juhlamenuboxin uudenvuodenaattona nautittavaksi! Ruuat on esivalmisteltu lämmitystä vaille valmiiksi. Lämmität siis vain tarvittavat komponentit ohjeiden mukaan, katat pöydän, kaadat lasiin kuplivaa ja nautit! Menu 65 €/hlö, minimitilaus 2 hengelle Kastanjakeittoa ja ankanmaksaterriiniä á la Simona *** Ankankoipiconfit, linssicassoulet, […]
Aika rientää ja jälleen on aika toivottaa tervetulleeksi uusi vuosi ja uudet kujeet! Täydellä vatsalla on huomattavasti mukavampi startata vuosi 2022, joten haluammekin toivottaa sinut tervetulleeksi meille nauttimaan Simonan ihanasta 5 ruokalajin uudenvuoden menusta uudenvuodenaattona 31.12.2021! Ota kaverit mukaan ja tule tänne, me hoidamme loput. Uusien rajoitusten myötä avaamme illalliselle klo 14.00 alkaen ja viimeiset […]
Hyviä uutisia! Olemme avoinna joulukuussa myös lounasaikaan ti-pe klo 11.00 – 14.00. Tarjolla on tällöin ihana italialainen joululounas hintaan 49 €/hlö. Lämpimästi tervetuloa! Italialainen joululounas Vihersalaattia ja tryffelivinaigrettea Grillattua munakoisoa, paprikaa ja kurpitsaa sekä balsamicoa ja oliiviöljyä Valikoima italialaisia leikkeleitä Grillattua mustekalaa, grillattuja sinisimpukoita, fregolapastaa ja gremolatakastiketta Endiiviä, pecorinokreemiä karamellisoitua pähkinää Neilikan kanssa haudutettua porkkanaa, […]
Giorno di papá! – Isänpäivä! Sunnuntaina 14.11.2021 Kattaukset 11.30, 14.00 ja 16.30 49 €/hlö lapset alle 12 v. -50 % Italialainen alkuruokapöytä: Romainesalaattia ceasarkastiketta, kananmunaa ja anjoviksia Paahdettuja oliiveja ja kurkkusalaattia Panzanellasalaattia ja puhvelinmaitomozzarellaa Valikoima leikkeleitä ja juustoja Piemonten ja Toscanan rinteiltä Vitello tonnato Lohipastramia Grillattuja äyriäisiä ja sitruunalla marinoitua selleriä Pääruoaksi valintanne mukaan lautastarjoiluna: […]
Hei me rekrytään! Etsimme täydennystä energiseen salitiimiimme. Nyt haussa on kaksi tarjoilijaa vakituiseen työsuhteeseen. Onko asiakaspalvelu sinulle luontaista? Olet tehokas, määrätietoinen tiimityöskentelijä ja innostut hyvästä ruoasta ja juomasta? Me sytymme lähi- ja villiruoasta sekä ruuan ja juoman yhdistämisestä. Inspiroidumme sesongeista ja tähtäämme aina huippulaatuun. Uusilta tulijoilta edellytämme samaa, sekä voimassa olevaa salmonellatodistusta, hygieniapassia ja anniskelupassia. […]
Lomalla elokuussa tai muuten vaan tekemistä vailla? Check this out! Juhlarevyy on vauhdikas ja iloinen sekamelska Porvoon loistokasta historiaa ja etenkin värikästä nykyaikaa tv:n realitysarjoineen. Musiikkia, laulua ja naurua, humoristista runoutta ja sketsiviihdettä, imitaatiota ja dragtaidetta. ESITYSAJAT JA PÄÄSYLIPUT: 29,50 e / 27,50 e palvelumaksuineen Lipunmyynti: www.taidetehdas.fi, www.lippu.fi, R-kioskit ja tuntia ennen esityksen alkua ovelta. […]
Keskikesä tekee tuloaan ja päätimme hieman muuttaa aukioloaikojamme. Sunnuntai brunssimme jää kesätauolle. Tulethan siis vielä 20.6 su maistelemaan herkkuja. Juhannuksena olemme auki vain juhannusaattona klo 17.00-22.00. Juhannuspäivän olemme kiinni ja myös sunnuntain. Juhannuksen jälkeen olemme auki seuraavasti: Ma-pe klo 14.00-22.00 La klo 14.00-23.00 Su olemme kiinni.
Arvoisat asiakkaat, Olemme toistaiseksi auki vain lauantaisin (A la carte 12:00-19:00) ja sunnuntaisin (brunssi 12:00-17:00) Pakkasta pakoon 2-1 hinnalla ostaneet ja pöytävarauksen tehneet voivat käyttää menunsa toukokuun aikana, jonka jälkeen maksettu summa käy kesänaikana normaaleihin ravintolapalveluihin. Informoimme lähiaikoina muista toimenpiteistä ja aukioloajoista, kunhan saamme lisätietoa miten ravintoloita voidaan avata enemmän. Ravintola Fabriken tarjoilee lounasta ma-pe […]
27.8.2020 vietetään toista kertaa John Nurmisen säätiön vuonna 2019 lanseeraamaaa Itämeripäivää. Tästä eteenpäin tavoitteena on viettää joka elokuun viimeisenä torstaina Itämeripäivää ja samalla nostaa esille tärkeitä merellisiä aiheita ja innostaa tekemään konkreettisia tekoja Itämeren hyväksi. Tiesitkö, että Itämeri on yksi maailman herkimmistä ja saastuneimmista meristä ja suurinta syypäätä voimme katsoa, kun seisomme peilin edessä? Onneksi […]
Haluamme tarjota asiakkaillemme vastuullisesti pyydettyä kalaa sekä tukea pienyrittäjiä. Nämä kaksi olemme yhdistäneet mm. tekemällä yhteystyötä Piipanojan kanssa. Piipanoja on vuonna 1990 toimintansa aloittanut pieni kalasavustamo Nauvosta. Nauvo on erittäin viehättävä ja eloisa noin 1500 asukkaan saaristoyhteisö, jossa suosittelemme lämpimästi käymään. Varsinkin nyt, kun matkailua Suomen rajojen ulkopuolelle ei suositella. Matka Porvoosta Nauvoon kestää n. […]
Olemme ravintoloihtijamme kanssa aloittaneet yhteisen uuden tavan. Harjoittelemme juoksemista tähtäimessämme viinimaraton Ranskassa vuonna 2021. Yhteisen harjoittelumme tuloksena istumatyöläinen eli allekirjoittanut innostui juoksemaan myös vapaa-ajallaan. Juoksemista on nyt tehty satunnaisen epäsäännöllisesti heti tämän korona-kevään alettua. Matka kohti maratonia alkoi kevyestä kävelystä ja nyt olen päässyt siihen pisteeseen, että eilen juosta kipitin kuin varsa laitumella kymmenen kilometriä. […]
Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Huolehdimme siitä, että paluu arkeen tapahtuu mahdollisimman turvallisesti jatartuntariskit minimoiden. 1. Tulethan vain terveenä ravintolaamme 2. Olemme järjestäneet pöydät niin, että tarvittava turvaväli ravintolassamme onnistuu. Olemme myös vähentäneet asiakaspaikkoja. Suurin sallittu asiakasmäärä ravintolassamme on 50 asiakasta. Pidäthän […]
Bistro Sinne avaa ovensa 2.6.2020 täysin uudistuneena. Porvoon Taidetehtaalla sijaitsevalle ravintolalle on myönnetty yhteispohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki. Samassa yhteydessä ravintolassa on tehty merkittäviä muutoksia sisustuksessa, jotta Covid-19 poikkeustilan vaatimukset saadaan täytettyä. Sohvakalusteita on purettu, pöytävälejä harvennettu ja asiakaspaikkoja vähennetty viranomaisvaatimusten mukaisesti. ”Jatkossa ruokamanifestimme on ympäristövastuullisuus ja kestävä kehitys. Haluamme ottaa vahvasti kantaa ympäristönmuutokseen ja pyrkiä omalla […]