Carpaccio kotimaisesta marmorihärästä, viiriäisen munaa ja Oulujärven muikunmätiä
Nötcarpaccio med vaktelägg och löjrom från Oulujärvi Beef carpaccio with quail egg and vendace roe from lake Oulujärvi
*** Paistettua kotimaista kalaa, tatti-perunapyreetä ja hiilivoikastiketta
Stekt inhemsk fisk, potatispuré med karljohansvamp och smörsås smaksatt med kol Fried domestic fish, potato purée with bolete and charcoal butter sauce
*** Klassinen Tarte tatin, kotimaista omenaa ja vaniljajäätelöä
Klassisk Tarte tatin med inhemskt äpple och vaniljglass Classic Tarte tatin with Finnish apple, and vanilla ice cream
MENU GREEN 54 €
(saatavilla vegaanisena / fås även vegansk / available also vegan friendly option)
Viinimenu / Vinmeny/ Wine menu 42 €
Kermaista myskikurpitsakeittoa, tofukreemiä ja luomuoliiviöljyä
Krämig pumpasoppa med tofukräm och ekologisk olivolja Creamy butternut squash soup with tofu créme and organic olive oil
*** Risotto kauden sienistä, pikkelöityjä sieniä ja Ahlbergin luomulehtikaalia
Säsongens svamprisotto med picklad svamp och ekologisk grönkål från Ahlberg gård Season´s mushroom risotto with pickled mushrooms and organic kale from Ahlberg´s garden
*** Maitosuklaamousse, lime-marinoituja vadelmia ja vadelmasorbettia
Mjölkchoklad mousse med lime-marinerade hallon och hallonsorbet Milk chocolate mousse with lime-marinated raspberries and raspberry sorbet
MENU SINNE 79 €
Viinimenu / Vinmeny/ Wine menu 59 €
Sitruunalla maustettua kotimaista silakkaa, purjoa ja perunaa
Citron smaksatt inhemsk strömmig med purjolök och potatis Lemon flavoured Baltic herring with leek and potato
*** Carpaccio kotimaisesta marmorihärästä, viiriäisen munaa ja Oulujärven muikunmätiä
Nötcarpaccio med vaktelägg och löjrom från Oulujärvi Beef carpaccio with quail egg and vendace roe from lake Oulujärvi
*** Pielisen savusärkeä ja täpläravuilla maustettua tomaattilientä
Smoked mört från Pielinen med tomat buljong smaksatt med signalkräftor Smoked roach from lake Pielinen with tomato consommé seasoned with signal crayfish
*** Sitrus-täytettyä viiriäistä, paahdettua luomupunajuurta, Calvadoskastiketta
Citrus-fylld vaktel med rostad ekologisk rödbeta och Calvadossås Quail filled with citrus and served with organic beetroot, and Calvados sauce
** Valikoima kotimaisia juustoja ja mustikkahilloa
Urval av inhemska ostar med blåbärssylt Selection of Finnish cheeses with blueberry jam
** Samettista lakkakeittoa, vaniljamoussea ja mantelikrokanttia
Hjortronsoppa med vaniljmousse och mandel krokant Cloudberry soup with vanilla mousse and almond croquant
Ennakko-ostajan etuna 3 ruokalajin lähiruokamenu kahdelle 65 € Tee pöytävaraus 4.-28.10.2023 väliselle ajalle ja maksa etukäteen varauksen yhteydessä, niin kaksi syö Syksyn sävelet -lähiruokamenun yhden hinnalla! Edellyttää pöytävarausta ja vahvistettua Stripe-maksua. Saatavilla vain varauskalenterin ja TableOnlinen kautta. Menu saatavilla 4.-28.10.2023 ke-pe 17.00 – 21.00 la 12.00 – 21.00 Syksyn sävelet -lähiruokamenu Samettista punajuurikeittoa, vatkattua vuolukermaa […]
Arvostettu ahvenanmaalainen keittiömestari Michael Björklund vierailee ravintolassamme inspiroivan makumatkan merkeissä! Tämä ainutlaatuinen tapahtuma tarjoaa herkuttelijoille tilaisuuden nauttia hienostuneesta ruoasta, joka yhdistää paikallisia makuja ja kansainvälistä osaamista. Vierailun aikana tarjoillaan herkullinen 5 ruokalajin illallismenu, joka on suunniteltu Michael Björklundin ainutlaatuisen näkemyksen pohjalta. Micke on paikalla ravintolassamme to-pe 28.-29.9. ja menu on saatavilla myös la 30.9. Menu […]
Sinne on mukana Smakussa! Smaku-tapahtumien ideana on kertoa maisteluannoksin, miltä paikalliset ravintolat maistuvat. Smakun aikana kaupungin makumaailmaan pääsee tutustumaan pikkurahalla, sillä annokset maksavat vain 5-7 euroa. Smakussa on mukana ainoastaan yrittäjävetoisia ravintoloita ja kahviloita. Smaku Porvoo järjestetään 21.8-2.9.2023. Sinnessä Smaku-annoksia on saatavilla ke-pe klo 17-21 ja la klo 12-21. Huom! Suuren kysynnän vuoksi, otamme smakuilijat […]
KAUPUNGIN MUKAVIN TYÖPAIKKA etsii täydennystä energiseen ja iloiseen asiakaspalvelutiimiimme! Onko asiakaspalvelu ja vieraistamme huolehtiminen sinulle sydämen asia? Olet tehokas, määrätietoinen tiimityöskentelijä ja hyvä ruoka ja juoma ovat sinulle intohimo? Me sytymme lähi- ja villiruoasta sekä ruuan ja juoman yhdistämisestä. Inspiroidumme sesongeista ja tähtäämme aina huippulaatuun niin keittiössä kuin salissa. Uusilta tulijoilta edellytämme samaa otetta työskentelyyn. […]
Ravustuskausi alkaa jälleen 21.7. Sinnessä voit viettää rapujuhlia joko pienen seurueen tai isomman porukan kesken. Tarjoamme heinä-syyskuussa tilauksesta suomalaisia täplärapuja päivän hintaan, joiden seuraksi olemme luoneet maistuvan pääruuan ja jälkiruoan. HUOM! Rapumenu-tilaus tulee tehdä 2 arkipäivää ennen tilaisuutta! Mikäli teet varausta myöhemmin, emme voi taata rapujen saatavuutta! Suosittelemme varaamaan rapuja alkupalaksi 5–10 kpl ruokailijaa kohden. […]
Olemme koonneet alle kaikki mukavat tapahtumat ja erikoiskampanjat, joita järjestämme kesän aikana. Tervetuloa Porvooseen! Kesäaukiolot 25.6. – 13.8. Maanantaisin suljettu Tiistai-Perjantai a la carte klo 14-22 Lauantaisin a la carte klo 12-22 Sunnuntaisin suljettu Sinne goes Skärgård! Heinäkuussa perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin katamme saaristolaispöydän Nybergs Varpetiin, joka sijaitsee Porvoon saaristossa, Vessöössä. Nybergs Varpet tarjoaa vaikuttavia elämyksiä kauneimman […]
Heinäkuussa perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin katamme saaristolaispöydän Nybergs Varpetiin, joka sijaitsee Porvoon saaristossa, Vessöössä. Nybergs Varpet tarjoaa vaikuttavia elämyksiä kauneimman saaristoluonnon helmassa. Kolmeen suuntaan aukeava avoin merinäköala tuo luonnon lähelle ja rentouttaa mielen. Pe, La, Su 7.-30.7.2023 Kattaukset klo. 12.00 ja 15.00 Sen seitsemän sortin saaristolaisnoutopöytä 39 €/hlö Esko-Papan lämminsavustettua lohta (L,G) Tandoorimaustettua lohta ja […]
SHOW & DINNER LIPUT! Kesäteatterinäytökset Taidetehtaan lämpiössä ti 1.8. / ke 2.8./ to 3.8. / pe 4.8. / la 5.8. / su 6.8. / ma 7.8. / ti 8.8. / ke 9.8. Arkisin klo 19, la klo 15 ja klo 19, su klo 15 Bistro Sinne Show & Dinner 86 €/hlö sis. 3 ruokalajin menun […]
Varmista paikkasi kevään juhlaherkutteluihin! Tarjoilemme kevään juhlapäivinä perinteiseen tapaan brunssia seuraavasti: Su 30.4. Vappubrunssi klo 12-17 (viimeiset asiakkaat otamme vastaan klo 14) Ma 1.5. Vappubrunssi kolmessa kattauksessa: klo 11.00, 13.30 ja 16.00 Su 14.5. Äitienpäiväbrunssi kolmessa kattauksessa: klo 11.00, 13.30 ja 16.00 Tutustu menuihin ja varaa pöytä
Tarjoilemme pääsiäisbrunssia Sinnessä la 8.4. ja su 9.4. Kattaukset klo 12.00 ja 14.30. Aikuiset 44 € / Bellinin kanssa 49 € Lapset 1 € / ikävuosi 11 vuoteen saakka. Lapsille saatavilla myös lasten Sinne Burger & ranskalaiset 9 € PÄÄSIÄISBRUNSSIMENU Sinnen Bellini / Virgin Bellini 5 € Raparperimehua, kuohuviiniä tai alkoholiton kuohuviini Noutopöydästä: Raikkaita vihersalaatteja […]
Kaukokaipuu kävi kestämättömäksi ja niinpä kevätauringon lämmittäessä ja lumia sulattaessa lähdemme makumatkalle: Ruokalistallamme 15.3. – 16.4. ovat mukana ravintoloitsijamme suosikkiherkut Espanjasta. Kuukauden kuluessa järjestämme myös teemaan sopivaa ohjelmaa: Espanja-brunssit sunnuntaisin klo 12-15 Flamenco-ilta perjantaina 31.3. klo 18.30 Espanja-viikkojen aikana meillä on kokeilussa myös yhteispöytä, jossa voi istua yhdessä itselle tuntemattomien ravintolavieraiden kanssa. Voit varata paikan […]
Helmikuussa Sinnen sunnuntaibrunssilla syödään Marsalkka Mannerheimin tapaan! Marsalkka oli kulinaristi, jonka suosikkiruokiin kuului muun muassa vorschmack. Tarinan mukaan Marsalkka Mannerheim toi ruuan Suomeen ihastuttuaan silli-lihamuhennoksen makuun palvellessaan Varsovassa. Mannerheim tarjosi reseptiä hotelli Kämpin ravintolaan, mutta siellä ruoasta ei innostuttu. Mannerheim vei ideansa ravintola Savoyhin, jonka suosikkiannoksiin vorschmack kuuluu vielä tänäkin päivänä. Tietysti vorschmack […]
Talvi-tarjous: Pihvit & Punkku kahdelle 65 € Suuren suosion viime keväänä saavuttanut Pihvi & Punkku -kampanjamme tulee taas! Ota siis kaveri tai kumppani kainaloon ja suuntaa Sinneen nauttimaan herkullisesta edusta: Vasikkaschnitzel, Sinnen perunasalaattia ja kotimaista puolukkaa Tarjoamme ruokailun yhteydessä pullon punaviiniä! Tarjous on voimassa 1.2. – 11.3.2023 keskiviikosta lauantaihin, sekä ystävänpäivänä ti 14.2.2023. Tervetuloa! […]
Etsimme ammattitaitoista keittiömestaria kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Keittiömestari vastaa ruokatuotteen suunnittelusta, toteutuksesta sekä esille laitosta ravintolan liikeidean mukaisesti. Voisitko se olla sinä, tai tunnetko juuri oikean tyypin tehtävään? Keittiömestari, Bistro Sinne Porvoo, Edellytämme hakijalta kykyä työskennellä itsenäisesti ja taitoa kehittää ravintolatoimintaa. Odotamme keittiömestarilta esimerkillistä johtamista, ja taitoa pitää hyvää huolta tiimistään. Arvostamme suunnitelmallisuutta, korkeaa ammattitaitoa sekä aikaisempaa […]
Vuosi 2023 potkaistaan Sinnessä käyntiin Blinibrunsseilla. Blinibrunssit ovat Sinnessä tarjolla sunnuntaisin 8.1. – 29.1.2023 klo 12.00 – 17.00 (viimeiset asiakkaat otamme vastaan klo 15.00). Aikuiset 42 € Lapset 4-11 vuotta 19€ Lapset alle 4 vuotta veloituksetta NOUTOPÖYDÄSTÄ Raikkaita vihersalaatteja ja tryffelivinaigrettea (L,G) Uunissa paahdettua porkkanaa, fetaa ja mäkimeiramia (L,G) Marinoitua punajuurta, auringonkukansiemeniä ja versoja (L,G) […]
Rauhallista joulunaikaa ja onnellista uutta vuotta 2023! Hiljennymme joulun ja uuden vuoden viettoon 23.12. lounaan jälkeen. Ravintolamme on suljettu 24.12.2022 – 3.1.2023. Tammikuussa palvelemme seuraavasti: Ma-Ti suljettu Ke-Pe avoinna klo 17-22 (a la carte) La avoinna klo 12-22 (a la carte) Su avoinna klo 12-17 (blinibrunssi, viimeiset varaukset klo 15) Huom! Loppiaisena pe 6.1. ravintolamme […]
Smaku-tapahtumien ideana on kertoa maisteluannoksin, miltä paikalliset ravintolat maistuvat. Smakun aikana kaupungin makumaailmaan pääsee tutustumaan pikkurahalla, sillä annokset maksavat vain 5-7 euroa. Smakussa on mukana ainoastaan yrittäjävetoisia ravintoloita ja kahviloita. Smaku Porvoo järjestetään 22.8-3.9.2022 sekä Smakun Päätapahtuma taas vihdoin Taidetehtaalla Avantisalissa 3.9.2022! Luvassa hyvää ruokaa, juomaa sekä hyvää fiilistä! Samaan aikaan Smakun kanssa Taidetehtaalla Food […]
Hei me rekrytään! Etsimme täydennystä energiseen salitiimiimme. Nyt haussa on kaksi tarjoilijaa vakituiseen työsuhteeseen. Onko asiakaspalvelu sinulle luontaista? Olet tehokas, määrätietoinen tiimityöskentelijä ja innostut hyvästä ruoasta ja juomasta? Me sytymme lähi- ja villiruoasta sekä ruuan ja juoman yhdistämisestä. Inspiroidumme sesongeista ja tähtäämme aina huippulaatuun. Uusilta tulijoilta edellytämme samaa, sekä voimassa olevaa salmonellatodistusta, hygieniapassia ja anniskelupassia. […]
Lomalla elokuussa tai muuten vaan tekemistä vailla? Check this out! Juhlarevyy on vauhdikas ja iloinen sekamelska Porvoon loistokasta historiaa ja etenkin värikästä nykyaikaa tv:n realitysarjoineen. Musiikkia, laulua ja naurua, humoristista runoutta ja sketsiviihdettä, imitaatiota ja dragtaidetta. ESITYSAJAT JA PÄÄSYLIPUT: 29,50 e / 27,50 e palvelumaksuineen Lipunmyynti: www.taidetehdas.fi, www.lippu.fi, R-kioskit ja tuntia ennen esityksen alkua ovelta. […]
Keskikesä tekee tuloaan ja päätimme hieman muuttaa aukioloaikojamme. Sunnuntai brunssimme jää kesätauolle. Tulethan siis vielä 20.6 su maistelemaan herkkuja. Juhannuksena olemme auki vain juhannusaattona klo 17.00-22.00. Juhannuspäivän olemme kiinni ja myös sunnuntain. Juhannuksen jälkeen olemme auki seuraavasti: Ma-pe klo 14.00-22.00 La klo 14.00-23.00 Su olemme kiinni.
Arvoisat asiakkaat, Olemme toistaiseksi auki vain lauantaisin (A la carte 12:00-19:00) ja sunnuntaisin (brunssi 12:00-17:00) Pakkasta pakoon 2-1 hinnalla ostaneet ja pöytävarauksen tehneet voivat käyttää menunsa toukokuun aikana, jonka jälkeen maksettu summa käy kesänaikana normaaleihin ravintolapalveluihin. Informoimme lähiaikoina muista toimenpiteistä ja aukioloajoista, kunhan saamme lisätietoa miten ravintoloita voidaan avata enemmän. Ravintola Fabriken tarjoilee lounasta ma-pe […]
27.8.2020 vietetään toista kertaa John Nurmisen säätiön vuonna 2019 lanseeraamaaa Itämeripäivää. Tästä eteenpäin tavoitteena on viettää joka elokuun viimeisenä torstaina Itämeripäivää ja samalla nostaa esille tärkeitä merellisiä aiheita ja innostaa tekemään konkreettisia tekoja Itämeren hyväksi. Tiesitkö, että Itämeri on yksi maailman herkimmistä ja saastuneimmista meristä ja suurinta syypäätä voimme katsoa, kun seisomme peilin edessä? Onneksi […]
Haluamme tarjota asiakkaillemme vastuullisesti pyydettyä kalaa sekä tukea pienyrittäjiä. Nämä kaksi olemme yhdistäneet mm. tekemällä yhteystyötä Piipanojan kanssa. Piipanoja on vuonna 1990 toimintansa aloittanut pieni kalasavustamo Nauvosta. Nauvo on erittäin viehättävä ja eloisa noin 1500 asukkaan saaristoyhteisö, jossa suosittelemme lämpimästi käymään. Varsinkin nyt, kun matkailua Suomen rajojen ulkopuolelle ei suositella. Matka Porvoosta Nauvoon kestää n. […]
Olemme ravintoloihtijamme kanssa aloittaneet yhteisen uuden tavan. Harjoittelemme juoksemista tähtäimessämme viinimaraton Ranskassa vuonna 2021. Yhteisen harjoittelumme tuloksena istumatyöläinen eli allekirjoittanut innostui juoksemaan myös vapaa-ajallaan. Juoksemista on nyt tehty satunnaisen epäsäännöllisesti heti tämän korona-kevään alettua. Matka kohti maratonia alkoi kevyestä kävelystä ja nyt olen päässyt siihen pisteeseen, että eilen juosta kipitin kuin varsa laitumella kymmenen kilometriä. […]
Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Huolehdimme siitä, että paluu arkeen tapahtuu mahdollisimman turvallisesti jatartuntariskit minimoiden. 1. Tulethan vain terveenä ravintolaamme 2. Olemme järjestäneet pöydät niin, että tarvittava turvaväli ravintolassamme onnistuu. Olemme myös vähentäneet asiakaspaikkoja. Suurin sallittu asiakasmäärä ravintolassamme on 50 asiakasta. Pidäthän […]
Bistro Sinne avaa ovensa 2.6.2020 täysin uudistuneena. Porvoon Taidetehtaalla sijaitsevalle ravintolalle on myönnetty yhteispohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki. Samassa yhteydessä ravintolassa on tehty merkittäviä muutoksia sisustuksessa, jotta Covid-19 poikkeustilan vaatimukset saadaan täytettyä. Sohvakalusteita on purettu, pöytävälejä harvennettu ja asiakaspaikkoja vähennetty viranomaisvaatimusten mukaisesti. ”Jatkossa ruokamanifestimme on ympäristövastuullisuus ja kestävä kehitys. Haluamme ottaa vahvasti kantaa ympäristönmuutokseen ja pyrkiä omalla […]