Catering

Sinne Catering toteuttaa kaikki juhlat ja tilaisuudet suurella intohimolla ja ammattitaidolla. Tarjoamme pohjoismaalaista ruokakulttuuria, lähialueen parhaista raaka-aineista kaikenkokoisiin juhliin. Pitkä kokemuksemme tekee meistä luotettavan kumppanin sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Ajatuksemme on valmistaa kaikki ruoat alusta loppuun itse, jolloin voimme taata juhliesi onnistumisen. Jätä suunnittelu meille, oli sitten kyseessä häät, yritystilaisuudet, kotijuhlat tai merkkipäivät.

Suuret yritystapahtumat

Yrityksesi edustustilaisuuksissa toteutamme kaikenlaiset juhlat ja tapahtumat. Olemme hoitaneet suuretkin tilaisuudet aina 2000 asiakkaaseen saakka suurella ammattitaidolla sekä hyvällä maulla. Jätä suunnittelu meille, me huolehdimme asiakkaiden viihtyvyydestä.

Yritystilaisuudet ja kokoukset

Otamme huomioon yrityksenne erityistoiveet ja saatte käyttöönne innovatiivisen cateringpalvelun. Haluamme toteuttaa juuri Teidän näköisenne juhlat.

Omat Juhlat

Kuuntelemme aina asiakkaan toiveet, jotta saamme rakennettua onnistuneet juhlat. Autamme ruokalistan ja tarjoilun suunnittelussa huomioiden asiakkaan budjetin.

Sinne Kokkikoulu

Bistro Sinnen kokkikoulu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden yrityksille ja yksityishenkilöille järjestää ikimuistoinen tilaisuus ruoan ja juoman parissa. Miltä kuulostaa ”täydellisen pihvin metsästys” ? Meillä se onnistuu ammattitaitoisen henkilökuntamme opastuksella. Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöimme juuri Teille sopivan teeman. Tilaisuudet on mahdollista järjestää maanantaisin (ei kesäaikaan).

Juhlatilat

Porvoon länsirannalla, taidetehtaalla sijaitseva Bistro Sinne on varattavissa myös yksityistilaisuuksiin. Bistro Sinnen 100 asiakaspaikkaa antavat puitteet upeiden juhlien järjestämiseen aivan Porvoon jokirannan tuntumassa.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan Sinun juhlasi.

myynti@nordicravintolat.fi
puh. 010 3228 142