Kokoukset

KOKOUSPAKETIT 2019

voimassa 2.1. – 30.12.2019

Kokouspakettimme sisältää kokoustilat Taidetehtaan puolelta. Taidetehtaalla on viisi pienempää kokoushuonetta, jotka voidaan yhdistää kahdeksi suuremmaksi tilaksi. Jokaiseen viiteen huoneeseen mahtuu noin 10 – 32 henkilöä. Kun tilat yhdistetään kahdeksi yhteen mahtuu 50 henkilöä ja toiseen 70 henkilöä. Kokoushuoneissa on videotykki ja fläppitaulu.

Lisätietoa kokoustiloista ja kokoustilojen varaukset: myyntipalvelu@taidetehdas.fi tai puh. 050 564 8776
Minimitilaus 10 henkeä.

taidetehdas logo

 


PYSÄKÖINTI

Taidetehtaalla on runsaasti pysäköintitilaa. Alueella on suuri pysäköintihalli ja kaksi ulkopysäköintialuetta. Pysäköintihalliin ajetaan sisään Taidetehtaankadulta ja hallissa saa toistaiseksi pysäköidä ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Ilmaisen tunnin parkkilipun saa painamalla parkkiautomaatin vihreää nappia. Jos haluat pysäköidä kaksi tuntia maksat yhden tunnin (1,50 €) ja painat nappia, jolloin saat kaksi tuntia parkkiaikaa.

Parkkihalli on suljettu klo 01 – 06

HINNASTO
• 1,50 € / 1 h, ensimmäinen tunti ilmainen
• minimimaksu 0,50 €
• vuorokausi 8 € (24 h, yhtäjaksoinen pysäköinti)
• maksullinen 24/7

Lisätietoja: www.autoparkki.net tai www.porvoo.fi

Palvelemme mielellämme myös suurempia ryhmiä. Taidetehtaalla toimivan elokuvateatterin auditoriot ovat päivisin kokous- ja seminaarikäytössä. Auditoriot ovat samassa rakennuksessa Bistro Sinnen kanssa ja ovat siten joustavasti yhdisteltävissä esimerkiksi luentojen järjestämiseen. Bistro Sinne onkin tällöin luonteva kumppani kokoustarjoiluiden osalta.

Elokuvateatterin ansiosta Taidetehtaalla voi kätevästi yhdistää elokuvan yritystapahtumaan.