Bistro Sinnen viiniklubi – viininmaistelut kuukausittain

Asiakkaamme  saavat nyt mahdollisuuden syventyä viinin maailmaan uuden viiniklubimme ”Viiniparatiisin” myötä. Klubi tuo yhteen viinin ystävät ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia, maistella ja nauttia huippulaatuisia viinejä.

Bistro Sinne on tunnettu korkealuokkaisesta ruuastaan ja laajasta viinivalikoimastaan. Nyt haluamme tarjota asiakkaillemme uudenlaisen mahdollisuuden tutustua viinien maailmaan. Viiniparatiisi tarjoaa jäsenilleen ainutlaatuisen tilaisuuden oppia viinien valmistuksesta, ominaisuuksista ja niiden sopivuudesta ruokien kanssa. Haluamme tehdä viinimaisteluista sosiaalisen ja mukavan kokemuksen, joten tilaisuuteen voi osallistua yksin, kaksin tai isommalla porukalla. Viinien seurana tarjoillaan myös herkullisia pikku annoksia, jotka on suunniteltu täydentämään kunkin viini-illan viinien makua.

Tasting-illan hinta 75 €/hlö (klubilaisille 65 €/hlö)

Varaa pöytä tasting-iltaan sähköpostilla: myynti@nordicravintolat.fi ja ilmoita samalla mahdollisista allergioista.

Tulevat Viiniparatiisi-maistelutapahtumat:

21.03. torstai klo 18.00 Kevään juhlat & Shampanja Vuoden viini -tuomari Suvi Niemi

Teemana ovat ihanat kuohuviinit ja erityisesti shampanjat.
Illan emäntänä toimii Suvi Niemi, joka on Vuoden viinit 2024 tuomari. Suvi kertoo myös omasta viiniharrastuksestaan ja tutkinnoista, joita on suorittanut sekä suunnitelmista suorittaa laajaempi tutkinto. Tarinankerronnassa pääroolissa ovat shampanjat ja niiden valmistusmetodit. Illan juomia kyydittävät Bistro Sinnen canapeet.

Tällä kertaa kokoonnumme ravintola Fabrikenin puolella, koska kiinnostus on ollut niin suurta ettemme oikein mukavasti mahdu Bistro Sinneen.

25.04. torstai klo 18.00 Parsa & viini – klassikot ja uudet haastajat Anora Group
23.05. torstai klo 18.00 Sokkomaistelu Hartwall

Viiniklubi on avoin kaikille viinistä kiinnostuneille, ja jäseneksi voi liittyä ilmoittautumalla Viiniparatiisi-postituslistalle. Klubin jäsenet saavat säännöllisesti kutsuja erilaisiin viinimaistelutapahtumiin ja eksklusiivisiin tarjouksiin ravintolassa.

Toivotamme kaikki viinin ystävät tervetulleiksi Viiniparatiisi-viiniklubiin! Lupaamme tarjota ikimuistoisen kokemuksen viinin maailmaan uppoutumiseen!