Peuracarpaccio, nokkospestoa ja marinoitua valkokaalia
Hjortcarpaccio med nässelpesto och marinerad vitkål Venison carpaccio with nettle pesto and marinated white cabbage
*** Paistettua päivän kalaa, huhtasienikastiketta ja parsapiirakkaa
Stekt dagens fiskfångst med murkelsås och sparrispaj Pan-fried fish catch of the day with morel sauce and asparagus pie *** Raparperipiirakka, samppanjaa ja rakuunajugurttijäätelöä
Rabarberpaj, champagne och dragon-yoghurtglass Rhubarb pie, champagne, and tarragon and yoghurt ice cream
MENU GREEN 54 €
saatavilla vegaanisena / fås även vegansk / vegan-friendly option available
Viinimenu / Vinmeny / Wine menu 42€
Ahlbergin luomupinaattia, luomukananmunaa ja hasselpähkinöitä
Ekologisk spenat från Ahlbergs gård, ekologisk ägg och hasselnötter Organic spinach from Ahlberg´s Garden, organic egg and hazelnuts *** Grillattua kukkakaalia, ruohosipulihummusta ja friteerattua perunaa Grillad blomkål, gräslökshummus och friterad potatis Grilled cauliflower with chive hummus and deep-fried potato *** Grillattua persikkaa, kuusenkerkällä maustettua kinuskikreemiä ja persikkavaahtoa
Grillad persika, karamellkräm smaksatt med granskott, och persikaskum Grilled peach, caramel cream seasoned with spruce sprouts, and peach foam
MENU SINNE 79 €
Huomioithan, että 6 ruokalajin menu on saatavilla kasvisruokavaliolle sopivaksi ainoastaan ennakkotilauksesta!
Viinimenu / Vinmeny/ Wine menu 69 €
Valkoista parsaa, savustettua taimenta ja mäti-piimäkastiketta
Vit sparris, rökt öring och surmjölkssås med rom White asparagus and smoked trout with roe and sour milk sauce *** Ahlbergin luomupinaattia, luomukananmunaa ja hasselpähkinöitä
Ekologisk spenat från Ahlbergs gård, ekologisk ägg och hasselnötter Organic spinach from Ahlberg´s Garden, organic egg and hazelnuts *** Peuracarpaccio, nokkospestoa ja marinoitua valkokaalia
Hjortcarpaccio med nässelpesto och marinerad vitkål Venison carpaccio with nettle pesto and marinated white cabbage *** Grillattua kukkakaalia, ruohosipulihummusta ja friteerattua perunaa Grillad blomkål, gräslökshummus och friterad potatis Grilled cauliflower with chive hummus and deep-fried potato *** Karitsaa kahdella tavalla, kevään kasviksia ja valkosipulikastiketta
Lamm på två sätt med vårens grönsaker och vitlökssås Lamb in two ways with spring vegetables and garlic sauce *** Grillattua persikkaa, kuusenkerkällä maustettua kinuskikreemiä ja persikkavaahtoa
Grillad persika, karamellkräm smaksatt med granskott, och persikaskum Grilled peach, caramel cream seasoned with spruce sprouts, and peach foam
Kevään juhlapyhinä järjestämme perinteiseen tapaan suosittuja brunsseja! Lämpimästi tervetuloa koko perheen voimin herkuttelemaan1 18.4. – 21.4. PÄÄSIÄISBRUNSSI klo 12-16 1.5. VAPPUBRUNSSI kolmessa kattauksessa: klo 11.00, klo 13.30 ja klo 16.00 11.5. ÄITIENPÄIVÄBRUNSSI kolmessa kattauksessa: klo 11.00, klo 13.30 ja klo 16.00 Tutustu menuihin
Nordic Ravintolat Oy etsii työntekijöitä sesonkiavuksi välille toukokuu-elokuu 2025! Haluatko tuottaa elämyksiä asiakkaille? Ovatko ruoka ja viinit lähellä sydäntäsi? Haemme kesäksi 2025 myyntineuvottelijan sijainen tarjoilijoita kokkeja saliapulaisia keittiöapulaisia Toivomme, että sinulla on hyväntuulinen ja positiivinen asenne sekä mielellään jo hieman kokemusta ravintola-alalta, joko salin tai keittiön puolelta. Hygieniapassi ja (tehtävästä riippuen) anniskelupassi ovat tarpeen. Lisäksi […]
Asiakkaamme saavat nyt mahdollisuuden syventyä viinin maailmaan viiniklubimme ”Viiniparatiisin” myötä. Klubi tuo yhteen viinin ystävät ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia, maistella ja nauttia huippulaatuisia viinejä vaihtuvien asiantuntijavieraiden johdolla. Bistro Sinne on tunnettu korkealuokkaisesta ruuastaan ja laajasta viinivalikoimastaan. Nyt haluamme tarjota asiakkaillemme uudenlaisen mahdollisuuden tutustua viinien maailmaan. Viiniparatiisi tarjoaa jäsenilleen ainutlaatuisen tilaisuuden oppia viinien valmistuksesta, ominaisuuksista […]